2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044132 بازدید | 684361 پست
واقعانی منم خیلی یبوست میشم آخه مقعدی تاثیر داره اگه آره خیلی دوست دارم اینطوری استفاده کنم

اره عزیزم،،راحت میشی،،منکه همیشه یبوست دارم ولی ازموقعی که شیاف رو معقدی میذارم راحت شدم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
زنگ زدم دکتر گفت حتما واژینال باشه 

والا من دکترم گفت هرجور راحتی اگه یبوستی معقدی اگه نه واژینال، بنظرم من دردوحالت جذب بدن میشه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبی؟  چقدر دیگه تا شروع سیکلت مونده من خودم دو تا 60 تا خوردم ازش کیوتن یه نوع ان ...

ماه دیگه است .پس ۶۰تایی میگیرم اگر تاثیرشزیاده.راستش بدنم عادت کرده به ویتامینام یک روز یکیشون نخورم erorمیده  ممنون عزیزم که گفتی.  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
نیلدا جان بجز کیوتن دیگه چی خوبه ؟

والا اگه ذخیرت خوبه اینوفولیکم عالیه 

دکتر من اینارو داد

کیوتن

امگا 3 

اینوفولیک 

خودمم تقریبا 4 ماه پرگناکر کانسپشن گرفتم خوردم در کنار همه اینا

سیلویا جون گفتن ال آرژنینم برای خونرسانی به رحم عالیه 

به همسرمم که مورفوش صفر بود 

الکارنتین و اسپریژن و کیوتن و قرص یونی زینک و ویتامین سی و قرص رویال ژل دادم 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم چند ماه قبل پانکچر شروع کردی به خوردن مکمل؟ واینکه هر روز از همه اینا میخوری ؟ من ال ارژنین‌گ ...

سلام عزیزم من از فروردین اینفولیک شروع کردم.واز اردیبهشت ال ارژین روزی ۲تا ۵۰۰وفولیک اسید۵.کیوتن ۳۰روزی دوتا.امگا۳ هفته ای یکی البته تموم شد.والان ماکاویت اضافه شده روزی یک .وکپسول ساپلاس مدز برای مو وپوست وناخن روزی ۱.  به خودم خداقوت میگم.واینکه الان چندتا ازمایش آنتی بادی انجام دادم.وجوابش خوب باشه دکتر تا ماه آینده سیکلمو شروع میکنه.ان شاءالله. الانم دوباره کیوتن ادامه میدم.

والا اگه ذخیرت خوبه اینوفولیکم عالیه  دکتر من اینارو داد کیوتن امگا 3  اینوفولیک  ...

همسرمنم موفولوژیش صفره . ذخیره ام ۲/۱

مرسی گلم .‌ممنونم نیلدا جون ال ارژنین و امگا هفته ای چندتا ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
ماه دیگه است .پس ۶۰تایی میگیرم اگر تاثیرشزیاده.راستش بدنم عادت کرده به ویتامینام یک روز یکیشون نخورم ...

من ماه اخر که حامله شدم روزی 2 تا دکتر گفته بود بخورم چون قرار بود پریود بشم داروهای پانکچر و شروع کنم گفت برای اینکه بیشتر تاثیر بذاره روزی 2 تا بخور

اره بدن کسل میشه واقعا ویتامینا تاثیر دارن از طریق غذا که ما اونقدری جذب ویتامین نداریم چون همش سمی شکر خدا 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
من ماه اخر که حامله شدم روزی 2 تا دکتر گفته بود بخورم چون قرار بود پریود بشم داروهای پانکچر و شروع ک ...

قربونت  منم روزی دوتا ۳۰میلی میخورم.رشد موهام بیشتر شده.دوهفته یکبار باید برم ارایشگاه   

سلام عزیزم من از فروردین اینفولیک شروع کردم.واز اردیبهشت ال ارژین روزی ۲تا ۵۰۰وفولیک اسید۵.کیوتن ۳۰ر ...

انشالله که حاجت دلتو خدا بهت بده عزیزم . مرسی گلم از توضیحات کاملت . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
همسرمنم موفولوژیش صفره . ذخیره ام ۲/۱ مرسی گلم .‌ممنونم نیلدا جون ال ارژنین و امگا هفته ای چندتا ؟

امگا3 و ویتامین ای هفته ای 3 روز عزیزم

ال آرژنین اگه اذیتت میکنه برای انتقالت بخور از الان نخور

یه مکمل مثه پرگناکر کانسپشن یا ماکاویت بگیری این توش هست دوزش کمه اما برای قبل پانکچر خوبه حتی مکملا ال کارنتینم دارن اما میگم دوزشون یکم کمه

ال آرژنین هر روزه عزیزم ولی تو نت بزن ببین شاید شرایط خاصی داره واسه استفاده مثلا ساعت خاصی چون بقیه استفاده میکنن اذیت نمیشن هم ساشه داره هم قرص