2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044205 بازدید | 684364 پست
سلام دخترا خوبین من یه سوال خیلی مهم دارم اونم اینه من قرار بود اردیبهشت انتقال بدن جنین و اما بخاطر ...

@تورک_آنا    

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزان، من تازه وارد سیکل پانکجر شدم.

از روز 4 پریودی قرص ال دی خوردم و همزمان از روز ۱۹ پریوذی آمپول سینافکت زدم.

آمپول سینافکت برای چی هست؟

آیا بعد از تموم شدن قرص های ال دی پریودیم شروع میشه؟ یا باید ۱۴ تا آمپول سینافکت رو بزنم

ممنون امیدبخدا  پس منتظر میمونم تا خودشون تشریف بیارن 😊

😂😂😂😂

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
واقعا؟ خدا خیرت بده. من چون ای وی اف شدم خیلی استرس داشتم همش. 

درسته روند آی وی اف و داروها کمی استرس رو زیاد میکنه 

توکل به خدا کن

بتات که خوبه 

الحمدلله درد و لکه بینی یا مشکل خاصی هم که نداری استرس هم نداشته باش به موقع قلبشم می بینی ان شاء الله 

شما هم سیکلتون بلند مدته احتمالا .بستگی به شرایط رحم داره که چطور صلاح ببینن برات .

خسته ام بخدا اصن دیگه صبر ندارم 😭😭😭😭

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

خدایا دلمان را به امام حق امام خوبان امام ضامن رضا دخیل بسته شفاعت قرار میدهیم در مقابلت خدایا بحق دل مهربان ضامن آهو دل همه رو شاد کن و دلهای بیقرار همه ما منتظرا رو هم شاد کن جز وجود نازنین تو خدایا کسی از درد دلمان باخبر نیست به حق امام رضا دلمون و امسال شاد کن ،سال دیگه بریم پابوسش با میوه ی دلمون الهی آمین الهی آمین الهی آمین.🙏🙏🙏🙏🙏🙏🤲🤲🤲

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
انشاالله مثبتی از این بلاها هم سرممون بیاد انشاالله

ایشالله عزیزم ایشالله🤩🤩

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام عزیزان، من تازه وارد سیکل پانکجر شدم. از روز 4 پریودی قرص ال دی خوردم و همزمان از روز ۱۹ پریوذ ...

سینافکت برای یاسئگی موقته و اینکه سیکل کنترل بدنتو دکتر دست بگیره نگران نباش خیلیا داشتن منم دقیقا دارم ال دی میخورم و سینافکت میزنم. بستگی به بدنت داره چند روز بعد قطع ال دی پریود میشی عزیزم. دکتر من گفت حتی اگه پریود شدم سینافکت رو ادامه بدم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزان، من تازه وارد سیکل پانکجر شدم. از روز 4 پریودی قرص ال دی خوردم و همزمان از روز ۱۹ پریوذ ...

سلام عزیزم ،آمپول سینافکت به خاطر اینه که دکتر سیکل رو راحت تر کنترل کنه ،تاریخ سونوی بعد رو بهت ندادن ?

به من تاریخ داده بودن گفتن چه پریود بودی چه نبودی بیا ،کدوم مرکزی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

خانما کیا با وجود دی اف ای بالا بارداری موفقی داشتن،،تورو خدا بیاید بگید با اینکه مثبت شدم ولی اصلا خوشحال نیستم میترسم خدایی نکرده سقط بشه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏