2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044198 بازدید | 684363 پست
من جنینام bوaبودن ۸سلولی و۶سلولی ولی وقتی که اورد انتقال داد گفت دوتا bc فکرمیکنم کیفیتش پایین اومده

اگه موقع ذوب اینجوری شده باشه ربطی به اسپرم نداره به تجهیزات آزمایشگاه جنین شناسی ربط داره
من قبلا از رویان پرسیدم بهم گفتن اینجا حتی یک درصد کیفیت بعد از ذوب تغییر نمیکنه

ماما برام توضیح داد که موقع ذوب رویان یه ماده ی مخصوصی  استفاده میشه که جلوی از بین رفتن و تغییر کیفیت رو میگیره.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه موقع ذوب اینجوری شده باشه ربطی به اسپرم نداره به تجهیزات آزمایشگاه جنین شناسی ربط داره من قبلا ا ...

چه جالب نمیدونستم چقد خوبه اینجوری. اتفاقا امروز داشتم به این فکر میکردم کاش کیفیت پایین نیاد بعد ذوب پس میشه.خوبه که گفتید

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ژل رویال اصل از کجا گیر بیارم؟ چه مدت زمانی ویتامین ها رو خوردین؟ ممنونم عزیزم

ژل ۶ ماه

ولی از ماه اول تاثیرش تقریبا مشخص میشه.

مکمل هارو هشت تا ده ماه مصرف کرد.

من از بورس عسل فروشی عبادلله پیرایرانی میخریدم

اصفهانم برام از تهران پست میکردن

از تاثیری که برا ما داشت میشه فهمید اصل بوده

پیرایرانی آدم سرشناس و باتجربه ای هست

در حال حاضر پسرش بیشتر زمان ها داخل مغازه ست و سفارشات رو میگیره خیلی منصفن

پارسال همه جا گرمی ۱۲ تا ۲۰ هزار تومن بود به ما گرمی ۶ هزار تومن میداد بعد از چند ماه هم شد گرمی ۷ونیم

قیمت الانش رو نمیدونم

عکس ظرف عسل رو برای بچه ها داخل تاپیکم گذاشتم روی لیبل ظرف مشخصات کامل هست

باید بیای داخل پیجم تاپیکمو چک کنی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اگه موقع ذوب اینجوری شده باشه ربطی به اسپرم نداره به تجهیزات آزمایشگاه جنین شناسی ربط داره من قبلا ا ...

تجهیزات میلاد را من شنیدم بهتر از بهشتی هست دکترا گفتن. بازهم از دکتر میپرسم دکتر صالحی نوبتش برا دوماهه دیگه است دیره باید زنگ بزنم میلاد اگه میشه اونجا نوبت بگیرم.

مگه قبلا نگفتی رشد جنین بعداز روز سوم به اسپرم ربط داره من همین فکروکردم .چون دفعه اول هم جنینام ضعیف بودن و گفتن بلاست بشن ازبین رفتن ایندفعه ازاول که گفتن خوبن واینجورشد.

وافعا ادم نمیدونه حرف کدومشونا قبول کنه.پیج جنین شناس مراکز دیگه را نمیدونی؟ تواینستا سوال کنم ازشون

یا رب العالمین
چه جالب نمیدونستم چقد خوبه اینجوری. اتفاقا امروز داشتم به این فکر میکردم کاش کیفیت پایین نیاد بعد ذو ...

آره منم نگران بودم از مرکز پرس و جو کردم

انشالله که کیفیت جنینای هیچ کدوممون پایین نیاد👶

تجهیزات میلاد را من شنیدم بهتر از بهشتی هست دکترا گفتن. بازهم از دکتر میپرسم دکتر صالحی نوبتش برا دو ...

بله روز سوم به بعد به اسپرم مربوطه. این حرفم برای مواقعی هست که جنین رو از فریز درمیارن و میزارن تا مرحله بلاست رشد کنه. اگه اسپرم خوب نباشه ممکنه به مرحله بلاست نرسه

ولی وقتی از فریز درمیاد و میخان همون موقع انتقال بدن اگه کیفیت تغییر کنه یا از بین بره قضیه فرق میکنه

خوب یه بسته شو دیروزش دراورده بودن ازبین رفته بودن.

من منظورم با دوتا جنینای آخرت هست. که گفتی بعد از ذوب کیفیت تغییر کرده

من منظورم با دوتا جنینای آخرت هست. که گفتی بعد از ذوب کیفیت تغییر کرده

کارت جنینارا ازم گرفتن برای انتقال نگفتن کیفیت تغییر کرده ولی یادمه من جنینام aوb بودن ولی جنین شناس گفت دوتاbcانتقال دادم برات.نمیدونم اونجا هست برم بگیرم داشته باشم یانه

یا رب العالمین
عزیزم حتما به دکتر بگو گلم، من واسه خودم هم اینکارو نمیکنم گلم  حتی از داروهای کم عوارض و ضعیف ...

خسته شدم از بی خوابی

هفته دیگه نوبت دکتر دارم تا اون موقع باید بی خوابی رو تحمل کنم

نمیدونم چی داره این قرصا که انتقدر من وسرحال واجیر کرده الان توی 24ساعت کلا یک ساعت نخوابیدم ولی الان اصلا انگار نه انگار .میگی فول انرژی شدم

من قبلا انقدر پر خواب بودم تفریحم خوابیدن بود🙄

پردنیزولون چقدرمیخوری؟ من روزی نصف میخورم کلا خوابم زیاد بود اصلا روخوابم تاثیر نذاشته

یکی صبح نصف شب

من قبلا انقدر پر خواب بودم.تو نت زدم نوشته از عوارض داروش اختلال خوابه

قلب توی هفته ششم ایستاد بعد به لطف بچه های نی نی سایت فهمیدم که ممکنه مشکل ایمنی انعقادی داشته باشم ...

عزیزم موقع انجام هزمایش ایمنی و انعقادی باید شرایط خاصی داره مثلا روز چندم پری باشه و ...ک نداره؟ یا چه داروهایی نباید قبلش مصرف بشه؟ و دیگه اینکه پزشک زنان یا عمومی میتونه این ازمایشارو بنویسه و اشکالی نداره؟