2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044136 بازدید | 684361 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان.منم به امید خدا وارد سیکل انتقال شدم .دارو هام ال دی بود و امپول سوپر فکت.الان چهار روزه امپول سوپر فکت رو شروع کردم میزنم.اما وقتی میزنم بازوم کهیر میزنه و بعد یک رب خوب میشه.شما هم اینطوری بودید؟یا من بد میزنم که کهیر میزنم؟

آره سارا جون منم کبودم آخه مگه نمیگن البرز خوبه!  پروژسترون هم ریسک نکردم همون صبح زدم پس همون ...

تازه البرز الان خوبشه مجبوریم تحمل کنیم خیلی آروم ترزیق کن موادشو سری هم بکشش بیرون والا من هر چی بچه ها گفتن رو انجام دادم ولی باز کبود شد. یه ۵ ساعتی که گذشت حوله گرم بذار ولی من شب راحتتر بودم هر روز انجام بده اصلا دیگه قلمبه و اینا نمیشه. راستی مگه انتقال دادی به سلامتی؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام دوستان.منم به امید خدا وارد سیکل انتقال شدم .دارو هام ال دی بود و امپول سوپر فکت.الان چهار روزه ...

به سلامتی.عزیزم من توی شکم میزنم و اصلا هم مشکلی پیش نیومده. البته دکترم گفت هم بازو هم شکم میشه ولی گفت شکم بهتره

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
به سلامتی.عزیزم من توی شکم میزنم و اصلا هم مشکلی پیش نیومده. البته دکترم گفت هم بازو هم شکم میشه ولی ...

سلامت باشی عزیزم انشالله که با موفقیت پیش بری.دکترم گفت به بازو بزن.شما کدوم مرکز میری؟

آره سارا جون منم کبودم آخه مگه نمیگن البرز خوبه!  پروژسترون هم ریسک نکردم همون صبح زدم پس همون ...

البرز که خوبه من اسوه هست شنیدم بودم جاش کبود میشه ولی من جاش در حد یه نوک سوزن معلومه که ددسه روز بد محومیشه فقط یدونه ش جاش کبود شد

یا رب العالمین
ی دکتر خوب و بهم معرفی کنید از تبریز ک بتونم برای دوشنبه ویزیت بگیرم تو سیکل پانکچرم 

من موسی پور میرم دکتر خیلی خوبیه تو ساختمان بهاران 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
من موسی پور میرم دکتر خیلی خوبیه تو ساختمان بهاران 

چهارشنبه هام تو جهاد دانشگاهی هستن که من اونجا میرم منم دوشنبه تو جهاد وقت سونودارم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
نه الان رو نمیگم دکتدم گفت سه شنبه بعد بیا سونو

خب تا اون موقع همه چی مشخصه منم از سونو واژینال میترسیدم بعد دیدم چون بارداریم زیاد داخل نمیبره دردم نداشت

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
بچه ها یه راهنمایی ازتون میخوام دوستم گفت پیش دکترت نرو سونو  چون سونو واژینال میکنه خطرناکه و ...

اصلا ربطی نداره 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
به هر حال مبارکت باشه عزیزم،انشاالله به دل خوش و سلامتی بغلش کنی.التماس دعا دارم🌹

ممنونم عزیزم

انشاالله خدا حاجت روات کنه بحق امام رضا😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚