2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044334 بازدید | 684378 پست
مرسی فرزی جون به منم گفت صبح بزن میگم عزیزم شما جای آمپولات رو سرد و گرم نمیکردی؟ من هم جای انوکسا ی ...

من پروژسترون رو صبح میزدم‌ شبم شیاف میذاشتم پرستار هم گفت صبح بزنی بهتره بعدشم فقط گرم‌میکردم جاشو سرد اصلا نذاشتم صبح‌ که میزدم‌ شب حوله گرم میذاشتم عالی بود. آنوکسا هم البرز بود نگم برات خیلی کبود میشدم و درد داشت

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من پروژسترون رو صبح میزدم‌ شبم شیاف میذاشتم پرستار هم گفت صبح بزنی بهتره بعدشم فقط گرم‌میکردم جاشو س ...

آره سارا جون منم کبودم آخه مگه نمیگن البرز خوبه! 

پروژسترون هم ریسک نکردم همون صبح زدم پس همون شبش حوله گرم بزارم؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه اره😂🙈همه رو گمراه کردم البته من کلا اشتباه نوشتم منظورم لاپاراتومی همون عمل باز

به هر حال مبارکت باشه عزیزم،انشاالله به دل خوش و سلامتی بغلش کنی.التماس دعا دارم🌹

الهی و ربی من لی غیرک 🍃
شما کدوم مرکز میری؟

من تبریزم عزیزم. مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی میرم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ناراحت نباش عزیزم. ان شاالله جنین های عالی میشن برات. منم کلا7 تا تخمک داشتم. ولی تو پانکچر 5 تا گفت ...

علت اینکه تخمکمون کم درمیاد چیه کسایی لودن پیشم ک همدن دوز واکسن و میزدن ولی یکیشون ۲۳ تا جنین داشت

سلام این ازمایش کسی سر درمیاره ؟

عزیزم من ذخیره ام 1/19 بود بهم گفتن تخمک اهدایی بگیرم البته دکترم خیلی بیشعور بود اگه بهت گفتن به هیچ عنوان راضی نشو من دکترمو و عوض کردم و با تخمک خودم ای وی اف شدم بعضی دکترا واسه راحتیه کارشون از این حرفا میزنن 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
بچه ها یه راهنمایی ازتون میخوام دوستم گفت پیش دکترت نرو سونو  چون سونو واژینال میکنه خطرناکه و ...

نه سونو واژینال وقتی دکتر انجام میده هیچ خطری نداره اما شما الان حتی سونو واژینالم نمیتونه چیزی نشون بده شکمی که دیگه هیچ فایده ای نداره

این روزهای تلخ ‌و سیاه رو‌بیشتر ماها لمس کردیم من روزی که فهمیدم قلبش ایستاده دوساعت بعد سفارشهای ل ...

ببخشید عزیزم شما قلب جنینتون تو چه هفته ای ایستاد؟انشالله که این نی نی قلبش برات هزارسال بزنه

نه دیگه بهم گفت بارداریم پوچه، بتای بالا روزهای روشنم همشون امروز یکی یکی از جلوم پر کشیدن رفتن، دیگ ...

عزیزم خیلی متاسفم ای کاش اینطوری نمیشد ولی این خودش نشونه ی خوبیه یعنی رحمت جنینیو قبول میکنه واسه بار بعدی خیلی احتمال بارداری سالمت بالاتره

نه سونو واژینال وقتی دکتر انجام میده هیچ خطری نداره اما شما الان حتی سونو واژینالم نمیتونه چیزی نشون ...

نه الان رو نمیگم دکتدم گفت سه شنبه بعد بیا سونو

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
علت اینکه تخمکمون کم درمیاد چیه کسایی لودن پیشم ک همدن دوز واکسن و میزدن ولی یکیشون ۲۳ تا جنین داشت

نمیدونم والا. البته روز پانکچر من خیلی تخمکا کم بود. دو نفرم بودنک هر کدوم یکی یا دو تا داشتن فقط. نمیدونم چرا اینجوری بود. تازه من با این تعداد کم هایپرم شدم  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱