2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043913 بازدید | 684349 پست
قربونت ان شاءالله دعا کنید این ماه بتونم وارد سیکل بشم.    

انشاالله به خیر و خوشی

انشاالله بزودی خبر مامان شدنتون

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا من هم دکتر احمدیان هستش تو شیخ الرییس،ولی هنوز نرفتم واسه تزریق

اولین تزریقت کی هستش انشاالله دستش بیافته و باردار میشیم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ن والله منم اونطوری ک شنیدم اون پی ار پی هست ک ب رحم انتقال میدن تست اپکا نشون میده عدد بتات چنده اگ ...

تست آپکا چطوریه؟به دکتر بگم چه آزمایشی برم بنویسه تا متوجه بشم که زیر30هطتش یا نه؟

😍😍خدایا شکرت

سلام بچه ها میگم این داروهایی که من میخورم خیلی پشت سر همه یه موقع تداخل نداشته باشن باهم 

لیست داروهام: آسپرین 

فولیک اسید 

فرتیل سی ام 

ال ارژنین 

ویتالیتی 

پروپرانولول

ملاتونین

@زینبی_بابا

اره عزیزم نمیدونم دوبار عمل کردم مجدد کیست داشتم دکتر نگفت چندسانت 

بسلامتی .اولین انتقال گرفت؟

لاپاراسکوپی کردی؟

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
بله ، شياف ، پروژسترون محيط رحم را تامين ميكنه و امپول پروژسترون خون را 

میبخشید سوالهام زیاد شد چه ساعتی آمپول پروژسترون میزنید؟ حتما باید صبحها تزریق کنیم؟ 

آخه یه ماما گفت صبح بزن ولی من صبحها سختمه

❤❤🧡💛💛💚💙💙💜💜💛🤎🖤🤍  سلام دوستان ببخشید یه سوال داشتم ممنون میشم کمکم کنید کسی که دومین ...

سلام به من گفتن دومین پریودی بعد از پانکچر روز دوم قرص استرادیول شروع کنم تا روز هشتم وروز نهم برای سنو برم

الان هم جمعه ای میبایست پریود شم هنوز که خبری نیس

بسلامتی .اولین انتقال گرفت؟ لاپاراسکوپی کردی؟

ممنونم عزیزم

نه انتقال دومم بود

قبل پانکچر لاپارا شدم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام  بچه ها من روزی دوتا آمپول هپارین 5000 میزنم روزا که همسرم نیست به شکمم میزنم الان 3 روزه ...

سلام

برای منم دقیقا همینطوری شد

رفتم پیش دکترم بهش شکمم رو نشون دادم گفت وااای نباید اینطوری بشه

به جای هپارین برام انوکساپارین نوشت. هر 24 ساعت یکی می زنم . خیلی خیلی کبودی ها کمتر شد اما گفت هپارین ها رو نگه دار. دوماه آخر بارداریت باید برگردی روی هپارین

اگه برای مدتی نبودم ؛اینجا هم میتونید پیدام‌کنید:   Barge_anjir_mezon@
2810