2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043878 بازدید | 684348 پست
چيکاجان چرا تا اونموقع شب بيداري؟ زن حامله بايد 11-12 شب بخوابه، بيدار موندن شب اصلا خوب نيست.

شبا از پا درد زياد نميتونم بخوابم اصلا خواب شبم بهم ريخته قبلا ١٢/٣٠ نهايت خواب بودم😔الان هرساعتي بخوابم ٨ بيدارم😞

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم تا چند روز پیش خوب بودم ولی الان یه دو یا سه روزه که یه سنگینی حس میکنم .نگران همینم

عزيزم نگران نباش منم همينجوريم الان يك ماهه و خورده اي گذشته فقط يكم بهتر شدم 

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم میشه واسه شادی روح داداش مهربونم یه صلوات بفرستید امروز بدجور یادو خاطرش اذیتم کرد 😔😔 ...

عزيزم روحش شاد براش قران بخون دلت اروم ميشه❤️خيلي متاسفم😔

خداياشكرت....❤️ 
سلام گلم منم جلسه دومه دکتر احمدیان تو شیخ الرئیس تزریق می‌کنه برام دردش در حد نیش زدنه چون روغنی هس ...

برا من هم دکتر احمدیان هستش تو شیخ الرییس،ولی هنوز نرفتم واسه تزریق

الهی و ربی من لی غیرک 🍃

سلام دوستان، من امروز روز 6 انتقالمه، چند روزی هست قسمت آپاندیسم درد و گرفتگی خفیف داره، دیشب هم پهلوی سمت راستم درد می کرد، طوری که از دردش تو خواب پریدم، کسی بوده بعد از انتقال درد پهلو داشته باشه؟ تو نت خوندم یکی از دلایل درد پهلوی سمت راست هم اینه که ممکنه جنین بجای لانه گزینی در رحم در لوله فالوپ لانه گزینی کنه و حاملگی خارج از رحم اتفاق بیفته، خیلی نگرانم  مگه تو ای وی اف حاملگی خارج از رحم هم اتفاق میفته؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام دوستان، من امروز روز 6 انتقالمه، چند روزی هست قسمت آپاندیسم درد و گرفتگی خفیف داره، دیشب هم پهل ...

عزيزم منم دقيقا روز ششم پهلو درد شديد گرفتم طوري كه از خواب پا شدم تا نيم ساعت درد داشتم ميزد به پايين كمر و شكمم. انشالله كه خيره

خداياشكرت....❤️ 
سلام دوستان، من امروز روز 6 انتقالمه، چند روزی هست قسمت آپاندیسم درد و گرفتگی خفیف داره، دیشب هم پهل ...

من الان روز یازدهمم منم چند روز پیش اینجوری شدم ولی رد شد الان فقط گهگاهی در پریودی دارم دیگه خسته شدم جرأت آزمایش و بی بی و هیچی رو ندارم خدا کمکم کنه فقط 

عزيزم منم دقيقا روز ششم پهلو درد شديد گرفتم طوري كه از خواب پا شدم تا نيم ساعت درد داشتم ميزد به پاي ...

ممنون عزیزم  

پناه برخدا

من الان روز یازدهمم منم چند روز پیش اینجوری شدم ولی رد شد الان فقط گهگاهی در پریودی دارم دیگه خسته ش ...

پس طبیعیه، انشاءالله دامنت سبز شه عزیزم  

کدوم یک از آزمایشهای ایمنی وقتی پایین باشه لنفوسیت انجام میدن؟ دوسال پیش دکتر عارفی تو بیمارستان به ...

ن والله منم اونطوری ک شنیدم اون پی ار پی هست ک ب رحم انتقال میدن تست اپکا نشون میده عدد بتات چنده اگ زیر ۳۰ بود یعنی دردسر تازه

2810