2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043900 بازدید | 684348 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی 12 سیکل سونو میشی، ضخامت چک میشه، در کنارش از روز 5 هم ال دی می خوری بعد از روز 19 سیکل فکر می ...

خدا کنه کوتاه باشه من واقعا خسته ام از این همه انتظار روحیه ام داغونه 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
وای الان دقت کردم صاف شده بعضی انگشتام یعنی برای پردنیزولون؟!

میدونم که باخوردن پردنیزول بهترمیشه.الانم نمیرم دکتر چون برم کورتون شروع میکنه.میخوام برای سیکلم بخورم.ولی همه ناخونام دارن میگرن.یه جور بیماری ناخنه  واقعا دارم حل میشم نمیدونم چیکارکنم.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

سلام 

بچه ها من روزی دوتا آمپول هپارین 5000 میزنم روزا که همسرم نیست به شکمم میزنم الان 3 روزه کبودی های هر آمپول اندازه کف دست میشه خیلی وحشناک شده حتی نمیتونم نگاشون کنم، کل شکمم سیاه شده با این 3 روز تزریق قبلا هم کبود میشد اما در حد یه سکه 

علتش چی میتونه باشه واقعا نگرانم 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام  بچه ها من روزی دوتا آمپول هپارین 5000 میزنم روزا که همسرم نیست به شکمم میزنم الان 3 روزه ...

سلام نیلداجون.خوبی .نی نی جون خوبه.دلم برات تنگ شده بود  آسپرین نمیخوری؟شایدم بخاطر هپارین باشه.روغن زیتون بمال روشون بهتر میشه تاصبح.ضرری نداره.

سلام نیلداجون.خوبی .نی نی جون خوبه.دلم برات تنگ شده بود   آسپرین نمیخوری؟شایدم بخاطر هپارین با ...

سلام عزیز دلم مرسی قربونت برم نینی هم خوب خدارو شکر هفته دیگه آزمایش سلفری دارم پناه بر خدا، دل منم برات تنگ شده بود عزیزدلم

چرا آسپرین هم دارم ولی من از همون موقع که مثبت شدم همشو داشتم عزیزم نمیدونم چرا این چند روزه اینجوری شده یعنی خونم خیلی رقیق شده که هماتوم میشه زیر پوستم؟ 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
میگم عزیزم بعد پانکچر لاپرا کردی؟

اره گلم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
میدونم که باخوردن پردنیزول بهترمیشه.الانم نمیرم دکتر چون برم کورتون شروع میکنه.میخوام برای سیکلم بخو ...

خیلی حساس نشو چیز خاصی نیست من چندین سال میگم اینجوریم

صبر کن با شروع سیکلت دارو بخوری خوب میشی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام عزیز دلم مرسی قربونت برم نینی هم خوب خدارو شکر هفته دیگه آزمایش سلفری دارم پناه بر خدا، دل منم ...

آخی عزیزم   اره فکر کنم خیلی رقیق شده.من خودم وقتی خونم رقیق بشه.روی پوستم کبود میشه یه وقتایی.فولیک اسید میخورم خو ب میشم.عزیزم روغن زیتون آروم روش بریز خیلی یواش که پخش بشه.هر وقت آمپول میزنی ابن کارو کن تاصبح خوب میشی.ولی بازم به دکترت بگو شاید دوز دارو کمتر کنه یاقطع کنه. خیلی مراقب خودت باش.منم دعاکن گلم   

خیلی حساس نشو چیز خاصی نیست من چندین سال میگم اینجوریم صبر کن با شروع سیکلت دارو بخوری خوب میشی

قربونت ان شاءالله دعا کنید این ماه بتونم وارد سیکل بشم.  

2810