2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044051 بازدید | 684355 پست
منم اوایل پیش دانایی بین المللی میرفتم که جهاد پانکچرم کنه اما ویزیتاش خیلی شلوغ بود همسرم حوصله ش ن ...

میشه راهنمایی کنی چ جوری از لنفوسیت شیخ الرییس وقت بگیرم چون شنبه نوبت تزریقمه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عریزم بتام۲۰۰ دیگه توکل به خدا

خیلی خیلی مبارکه انشاالله که بچسبه به دلت فسقلی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
چیکا ذوقم زود تموم شد😭😭😭لکه بینی گرفتم

نترس دوست من تازه خون کامل دید الان صدا قلبش هم شنید اصلا نترس

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
چند شنبه ها هستن چ جوری وقت بگیرم تو شهرستانم

ببین از شنبه تا چهارشنبه هست بری تو سایت شیخ الرئیس ویزیت اینترنتی بگیری خوبه کارت هم زود راه نیافته اسم دکتر ،دکتر احمدیان هست جواب آزمایشاتو میاری برات رو کاغذ می‌نویسه و راهنمایی می‌کنه خیلی هم با اخلاق و باایمان هست انشاالله دستش برا همه بیافته متخصص ایمولوژی هست و میتونی هر سوالی داشتی بپرسی تمام آزمایشاتو بگیر موقع رفتن میری طبقه ۴یه کاغذ میگیری از منشی میری پایین قبض میدن بیا بالا نوبتت رسید صدات میکنن ساعتی هم که باید بری چهار چهارم نیم اونجا باش تا زیاد تو نوبت نباشی همه مدارکت هم ببر انشاالله نتیجه میگیریم

میشه راهنمایی کنی چ جوری از لنفوسیت شیخ الرییس وقت بگیرم چون شنبه نوبت تزریقمه

فک نکنم قبول کنم نمونه رو باید آذرآبادگان بدی اولین تزریقت باشه بهتره بری پیش احمدیان تا بفرسته آذرآبادگان آخه نمونه تو جهاد باشه باید کاغذ داشته باشی که ،نمونه داده همسرتون؟؟

نترس دوست من تازه خون کامل دید الان صدا قلبش هم شنید اصلا نترس

خدا بخیر کنه😭

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
ببین از شنبه تا چهارشنبه هست بری تو سایت شیخ الرئیس ویزیت اینترنتی بگیری خوبه کارت هم زود راه نیافته ...

واقعا مرسی ازراهنمایی کاملت فقط من نمیتونم اینترنتی ثبت نام کنم 

خدا بخیر کنه😭

خیره گلم فسقلی خاله الان داره به ریش منو تو میخنده اله جانینان.😍😍😍😍

واقعا مرسی ازراهنمایی کاملت فقط من نمیتونم اینترنتی ثبت نام کنم 

حضوری هم میشه شنبه ساعت چهار بعد از ظهر اونجا باش نوبت اول باشی وقتی منشی اومد بگو اومدم مدارک نشون بدم بفرسته برا گرفتن نمونه برا تزریق ویزیتشون هم ۱۰تومن هسش

ن من الان ۳ تزریقمه

عه منم دومین تزریقم دوشنبه هسش

خدا بخیر کنه😭

نترس عزيزم، استرس نده به خودت، استراحت كن. خواهر من لخته دفع ميكرد، الان بچش سه سالشه😅 لكه بيني شايع هست. فقط شياف و آمپولت رو سر وقت بزن

به دنياي پر استرس خوش اومدي😍😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
2810