بیمارستان :بهمن
دکتر معالج : دکتر عارفی
سن زن :۲۴سال
مشکل زن : اندومتروز و نداشتن لوله چپ و بسته بودن لوله راست
مشکل مرد : واریکوسل و وصعیت اسپرم داغون
سابقه قبلی درمانی : عمل هیسترکتومی.لاپاراسکوپی
مدت ناباروری : ۴.۵
تعداد جنین: ۶
گرید : A
عمق رحم در هنگام انتقال : 6.5_7
انتقال چند مرحله ای:یک مرحله ای
داروهای مصرفی بعد از عمل : سرم اینترالیپید روز قبل عمل،پردنیزولون،انوکساپارین،استرادیول،فولیک اسید،فرتیل سی ام خودمم در کنارش امگا۳،ویتامین ای و دی
آیا از جنین فریز شده استفاده شده است ؟ بله
تعداد جنین انتقال داده شده وجنین چندروزه:۳تا۳روزه
آیا از روش های کمکی مانند هیچینگ جنین .prp .لنفوسیت تراپی . سرم lvig یا اینترالیپید . انتقال با بیهوشی . چسب جنین( آمپول gcsf) خراش آندومتر .شستشوی رحم .لاپاراسکوپی . هیستروسکوپی و ..... استفاده شده است ؟ بله هیستروسکوپی و خراش رحم،سرم اینترالیپید،امپول gcsf
آزمایش اول روز چندم انتقال و میزان بتا : روز دهم و بتا۲۰۰
آزمایش دوم روز چندم انتقال و میزان بتا : ندادم
علائم خاص از زمان تا آزمایش : روز سوم معده درد شدید و بعد از اون صبح ها با معده درد بیدار میشدم جوریکه میزد به کمر و قلبم و در کنارش درد پریود خفیف،روز چهارم حساسیت به بو و حالت تهوع از بوی تخم مرغ و مرغ،روز هشتم درد خیلی شدیدتر معده و پریودی
مراقبت های بعد از انتقال : سری اول هرچی که بود و نبود رعایت کردم ولی این سری فقط پنج روز اول بیشتر استراحت کردم و فقط دستشویی و غذا بلند میشدم و بعدش استراحتم عادی تر شد ولی هنوز کار سنگین نمیکنم
تغذیه قبل از انتقال:گرمی بیشتر خوردم و صبح انتقال کله پاچه
تغذیه بعد از انتقال : عادی فقط گرمی های قاعده اور نخوردم.هویج ،جگر ،گوجه،بادمجون و ادویه نخوردم
تعداد نی نی تو دل مامان : نمیدونم
هزینه ها : نمیدونم تقریبی با دارو و ویزیت۳۰میلیون شایدم بیشتر
توضیحات لازم : آرامش و توکل به خدا و فقط و فقط خواستن از خودش. دنبال علت منفی شدن هم باشند مثل من که هم ایمنی مشکل داشتم هم انعقادی