2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044053 بازدید | 684355 پست
عزیزم کوالی فول به منم داده دکترم، ترکیباتش چی هست می دونی؟فولیک اسید هم داره؟آخه من الان که انتقال ...

عزیزم اصلا تو همیشه باید اسید فولیک ۵ بخوری 

اون یه مقدار ناچیز که تو کوالی فول هست دفع میشه نگران نباش

مینورا باید ۵ بخورن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
خانمی شما ازمایش ایمنی انعقادی دادین تاحالا  منم خودم ۳ بار انتقالم منفی شده بار اخر لکه های ق ...

سلام عزیزم،منم تبریزم و مشکل ایمنی دارم،شما کجا و پیش کدوم دکتر می‌رسد برا لنفوسیت تراپی؟لطفا از هزینه هاش هم بگو و اینکه یکی از بچه ها میگفت تزریقش درد داره،درسته؟!

الهی و ربی من لی غیرک 🍃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم تو سیکلم تازه ۳ روزه ک سینال اف و hmgمیزنم شما روزی چند تا hmgمیزنی

من امپولم سینال اف اونم 150 میزنم 24درجه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
عزیزم اصلا تو همیشه باید اسید فولیک ۵ بخوری  اون یه مقدار ناچیز که تو کوالی فول هست دفع میشه ن ...

باشه عزیزم، ممنونم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام عزیزم،منم تبریزم و مشکل ایمنی دارم،شما کجا و پیش کدوم دکتر می‌رسد برا لنفوسیت تراپی؟لطفا از هزی ...

سلام گلم منم جلسه دومه دکتر احمدیان تو شیخ الرئیس تزریق می‌کنه برام دردش در حد نیش زدنه چون روغنی هسش می‌دونی که یکم دیر تر تزریق میشه ،هزینه ش هم با آزمایش هر جلسه ۶۵۰میشه انشاالله نتیجه میگیریم شما کدوم دکتر میرین

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
مبارکه عزیزم. بی بی بیخود مثبت نمیشه.انشااالله با یه جواب عالی سورپرایز بشی

ممنون عریزم

بتام۲۰۰

دیگه توکل به خدا

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام عزیزم،منم تبریزم و مشکل ایمنی دارم،شما کجا و پیش کدوم دکتر می‌رسد برا لنفوسیت تراپی؟لطفا از هزی ...

سلام من مریض دکتر دانایی ام ولی بودجم کم بود برای ای وی اف میرم جهاد لنفوسیت تراپی دو هم اونجا انجام میدم اره بار اولش خیلی درد داره ولی بار دوم ک کردم زیاد درد نداشت هزینه لنفوسیتم جلسه ای ی تومنه 

قبل پانکچر من امپول سینال قرص متفورمین و کلومفین وکپسول اوابوست داده  دو روز مصرف کردم زیر شکم ...

من سیکل انتقال هستم. برای سیکل پانکچر هم به من سینال اف داده بودند. درد زیر شکم بخاطر بزرگ شدن سایز تخمدان هاست. من که نفسم هم سخت بود به غیر درد شکم 

عزیزم کوالی فول به منم داده دکترم، ترکیباتش چی هست می دونی؟فولیک اسید هم داره؟آخه من الان که انتقال ...

از من هم فولیک اسید یک هست. و چون هر روز می خوریم همین دوز کافیه. کوالی فول هم برای خونرسانی برای کیفیت جنین هست بار قبلی هم بهم دادند. 

2810