2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044123 بازدید | 684361 پست
عزیزم تبریک میگم یکم ب ما مامانای چشم انتظارهم اطلاعات بده  بار چندم انتقالت بود؟ علایمت چی ب ...

عزیزم هنوز قطعی نیست چون بچه ها گفتن اثر امپول

من بار دوم انتقالم بود سری قبل هرچی که شنیدی و نشنیدی برای موفقیت آی وی اع رعایت کردم و منفی شدم و ازمایش ایمنی انعقادی دادم که هردو مشکل داشت و قرص خوردم و سرم زدم  برای ایمنیم و هیسترو کردم و خراش دادم و این سری اصلا مثل قبل رعایت نکردم خورد و خوراکمو ولی مکمل هارو میخوردم و شکمم و با سیاهدونه گرم نگه داشتم و پنج روز اول استراحت کردم حسابی 

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
وای مبارکت باشه عزیزم چشم و دلت روشن 😍😍😍

ممنون اگه کاذب باشه چی😥

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون اگه کاذب باشه چی😥

نه عزیزم کاذب نیست آخه ۲۰۰واسه روز ۱۰ خیلی خوبه ۱۰۰تاش هم که تاثییر آمپول باشه بقیش بتاس. انشالله دوباره دو روز دیگه آز بده ببین دو برابر شده 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم هنوز قطعی نیست چون بچه ها گفتن اثر امپول من بار دوم انتقالم بود سری قبل هرچی که شنیدی و نشنید ...

عزیزم ،انشالله که مثبت واقعی هست ،اینبار هم سرم زدی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم هنوز قطعی نیست چون بچه ها گفتن اثر امپول من بار دوم انتقالم بود سری قبل هرچی که شنیدی و نشنید ...

عزیزم تبریک میگم مبارکت باشه‌...انشالله که واقعیه...میگم شما چه مکمل ها و ویتامینهایی قبل انتقال خوردی؟من  اول راهم میخوام دوماه دیگه برم برا انتقال چه ویتامینها و مکمل هایی بخورم؟میشه لطفا راهنمایی کنید

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
ممنون عریزم بتام۲۰۰ دیگه توکل به خدا

به به مبااااااارکه. ان شاالله ب سلامتی  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
از من هم فولیک اسید یک هست. و چون هر روز می خوریم همین دوز کافیه. کوالی فول هم برای خونرسانی برای کی ...

ممنون عزیزم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

مباااااارکههههه😍

دکترتون خودش پیشنهاد هیسترو و خراش داد؟

چرا؟ دلیل خاصی داشت؟

کدوم مرکز می رفتین؟

ببخشیدا تت یکی مثبت میشه ماها هول میشیم😆

سوال میکنیم که به امید خدا ما هم انجام بدیم و نتیجه بگیریم 😊

مباااااارکههههه😍 دکترتون خودش پیشنهاد هیسترو و خراش داد؟ چرا؟ دلیل خاصی داشت؟ کدوم مرکز می رفتین ...

ممنونم عریزم

اره پیشنهاد خودش بود گفت شانستو بالا میبره اگه دوست داری برات انجام بدم گفتم باشه

دکترم عارفی بیمارستان بهمن

عزیزم تبریک میگم مبارکت باشه‌...انشالله که واقعیه...میگم شما چه مکمل ها و ویتامینهایی قبل انتقال خور ...

فرتیل سی ام.امگا۳.ویتامین ای و دی.فولیک اسید

خانمی شما ازمایش ایمنی انعقادی دادین تاحالا  منم خودم ۳ بار انتقالم منفی شده بار اخر لکه های ق ...

میشه لطف کنید درمورد لنفوسیت یکم توضیح بدید؟چرا براتون انحام میدن ؟چطوری انجام میشه ؟

😍😍خدایا شکرت

سلام خانمای گلم.روزتون بخیر وشادی.دلتون شاد  رفتم امام زاده قاسم.گلاب دره.یادهمه کردم براتون خیییییلی دعا کردم   خدادلمون به زودی شادکنه.منتظر معجزه هستیم.به لطف خودش ونظر ائمه.  واسه حاجت روایی همه خانم گلای منتظر یه صلوات بفرستید  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
عزیزم ،انشالله که مثبت واقعی هست ،اینبار هم سرم زدی ؟

کلا همین یبار سرم اینترالیپید زدم