2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044395 بازدید | 684384 پست
نمیدونم چرابه من دوتاسرم داذه بوددکتررزاقی خواهر،اینجاهمه میگن هر۲۰کیلویه سرم من ۷۰کیلوهستم،میگم چ د ...

ببین رزاقی خیلی دکتر خوبیه

حتما میدونسته یه چیزی که ۲ تا داده

مشکلت چه فاکتورهایی بود؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینها ایمنی نیستند عزیزم انعقادی هستند، برای اینها انوکسا میدن و شاید آسپرین به من گفتند آسپرین رو ...

ممنونم گلم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بله عزیزم فقط روی ذخیره تاثیر نمیزاره؟؟

نمیدونم دقیق یائسگی کاذب میده جلوی تخمک گذاری رو میگیره خود لاپرا ذخیره رو پایین میاره منم قبل لاپرا جنین فریز کردم بعد لاپرا یه انتقال منفی داشتم دوبار بعد دکترم بهم دیفرلین داد مثبت شدم دفعه اولی افت بتا داشتم سقط شد ولی خدا روشکر دومی برام موندن😍😍

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
بعد از پریود نمیشه؟ تو پریود ناجوره سونو واژینال‌‌‌‌.‌‌.‌..

ته فقط باید پریود شروع شده باشه خونریزی باشه حتی اولش اگه لکه هست سونونمیکنن میگن دیوار رحم باید ریخته باشه باشه 

یا رب العالمین
نمیدونم دقیق یائسگی کاذب میده جلوی تخمک گذاری رو میگیره خود لاپرا ذخیره رو پایین میاره منم قبل لاپرا ...

عزیزم چطوری ترافیک جون؟ چقدر اضافه کردی؟

خدا رو شکر میبینم بسلامتی هفته هات تک رقمی شده 😍

بعد از پریود نمیشه؟ تو پریود ناجوره سونو واژینال‌‌‌‌.‌‌.‌..

نه باید دوم یا سوم پریود باشه، یعنی دقیقا موقعی که هنوز خون ریزی قطع نشده، بعدش دستمال بهت میده خودتو تمیز می کنی.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام عزیزم من قراره پریود شدم برم برای شروع داروهای انتقال امروز جواب ازمایش تیروئیدمو تو سایت دیدم ...

سلام گلم، ببخشید من جواب میدم، منم مثل شماعدد تیروئیدم بالا بود مال من شش و خورده ای بود،که از اواسط دی ماه دارو می خوردم و این ماه انتقال دادم،حداقل بیست روز قبل از پریود برو دکتر غدد، قرص بهت میده تا زمان انتقال تنظیم میشه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

عزیزان یه سوال ، آزمایش خون میدیدم برای ذخیره تخمدان

برام تو برگه نوشته بود روز سوم پریودی

بعد نوشته بود که لکه بینی پریودی حساب نمیشه

من همیشه پریودیم با دو سه روز لکه بینی شروع میشه ، بعدش خون واضح میاد

یعنی منظورشون اینه بعد اینکه خون واضح دیدم سه روز بعدش آز بدم؟

یا نه همون روز سوم پریودیم حتی اگه با لکه بینی شروع شده درسته؟

@زینبی_بابا    

سلام گلم، ببخشید من جواب میدم، منم مثل شماعدد تیروئیدم بالا بود مال من شش و خورده ای بود،که از اواسط ...

مرسی عزیزم پیش دکتر خودم نرم حتما باید غدد برم ؟

بعد عزیزم همون اوایل پریودم برم دیر میشه واسه شروع دارو خوردن 

عزیزان یه سوال ، آزمایش خون میدیدم برای ذخیره تخمدان برام تو برگه نوشته بود روز سوم پریودی بعد نوش ...

منکه بعد پریودم ازمایش دادم نه دوتر چیزی گفت نه ازمایشگاه فقط پرولاکتین را روش حساس بودن

یا رب العالمین