2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044176 بازدید | 684362 پست
عزیزم یعنی بخاطر همین بود دوبار منفی شدم؟ ممکنه این بار مثبت شه؟ خیلییی ممنونم که با حوصله به سوال ...

ببین احتمالش هست ولی خیلی بعیده، این مشکل نهایتا باعث سقط میشه نه منفی شدن ولی خب هیچ چیزی قطعی نیست گلم

اما جای امیدواری زیادی هست این دفعه با علم به این موضوع مامان بشی 😍 😍 😍 😍 😍 

آره عزیزم فرقی نمیکنه که بیرون باشه یا یخچال تا آسیاب میشه باید با عسل قاطی کنی وگرنه خطرناکه

ممنون عزیزم

رفتم خوندم اکثر جاها گفته بهتره تو سه روز مصرف بشه تو جای دربسته پلاستیکی نگه داری بشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی جای خنک تو خونه ندارین گلم، کمد دیواری خنک؟ کابینت؟ کشو لباس که خنک باشه؟ 

کشو لباس ها یا کمد دیواری خیلی گرم نیست ولی خب خنک هم نیست راستش دماسنج ندارم دماش رو اندازه گیری کنم

چیکار کنم عزیزم بنظرت 

سلام عزیزم، در حد خییییلی خییییلی کم مشکل انعقادی داری که با همون آسپرين و انوکسا کاملا و راحت کنترل ...

زینب جون ممکنه که اصلا درمان نشه ،من خیلی نگران این موضوع شدم ؟آزمایشاتم رو بزارم یه نگاه بهشون میندازی لطفا 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
یعنی جای خنک تو خونه ندارین گلم، کمد دیواری خنک؟ کابینت؟ کشو لباس که خنک باشه؟  

سلام عزیزم من قراره پریود شدم برم برای شروع داروهای انتقال امروز جواب ازمایش تیروئیدمو تو سایت دیدم 3/51بود ب نظرت تا پریودم وایسم دیر نیست واسه شروع داروی تیروئید یا باید زودتر برم دارو بگیرم ؟؟ 

چون نمیخوام ب خاطرش سیکلم عقب بیفته

وای وای نگو... پدر مارو دراوردن... 😒  هنوزم نشده، واقعا انگار میخوان نوزاد بدن بهمون که انقدر ...

آره بخدا خیلی دارن اذیت میکنن امروز رفتیم پزشک قانونی 4ساعت نشستیم یه آزمایش ترک اعتیاد فقط گرفتن ازمون و باز چند تا نامه دادن برو روانپزشک و آزمایشگاه برای آزمایش ایز و هپاتیت نامه که مام داده برای جنین اهدایی قبول نکردن نامه دادن تو شهر خودمون برم پیش یه متخصص زنان از اون تاییده بیارم انگار من خرم خودم بچه دار میشم مرض دارم برم این همه پول خرج کنم یه کارایی میکنن آدم به عقلشون شک میکنه 

نه عزیزم من انتقالم عقب افتاد استفاده نکردم فرقی نداره، هرموردی تو ایمنی مشکل داشته باشه سرم میدن ...

نمیدونم چرابه من دوتاسرم داذه بوددکتررزاقی خواهر،اینجاهمه میگن هر۲۰کیلویه سرم من ۷۰کیلوهستم،میگم چ دلیل داشت دوتاداداخه,میکم شایدبراهمون بتام ۱۷شدرشدنکرد،یاربط نداره به تعدادسرم؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
برای جهش mthfr و  pai 1هم سرم ivig لازم هست عزیزم علاوه بر آنوکسا ؟

اینها ایمنی نیستند عزیزم

انعقادی هستند، برای اینها انوکسا میدن و شاید آسپرین

به من گفتند آسپرین رو باید یکماه قبل از انتقال شروع کنم و انوکسا هم بزنم از روز انتقال

خدایا شکرت 🙏🏻❤️