2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044215 بازدید | 684364 پست
عزیزم فقط انعقادی رو بررسی کردی؟  ایمنی چی؟

ایمنی ها رو هم قبلا انجام دادم گلم .مشکل خاصی نبود فقط دکتر گفت که روزانه نصف پردنیزولون بخورم.راستی ممنونم ازت آنای عزیز که لطف کردی و لیست آزمایشات رو در تاپیک گذاشتی تا بقیه هم بتونن استفاده کنن 😘❤

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلااااام دوستای گلم دلم کلی واستون تنگ شده 💋💋

انشاالله منتظرا به زودی زود مامان بشن و باردارا نینیشون رو به سلامت بغل کنن 

انشاالله حال همگی خوب باشه ❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
قربون دلت برم حتما همین طوره مگه میشه خدا معجزه کنه بعد حکمتی توش نباشه راضیم به رضاش بیشتر بیا سا ...

چشم عزیزم حتما میام دلم برا همه ی دوستان تنگ میشه

نه دیگه منم سپردم به دستای قدرتمند خدا دیگه نگران نیستم 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

سلام دوستان شبتون بخیر . من این‌ماه منتظر پریود دوم بعد پانکچر هستم تا برم برای انتقال . الان سه روزه از موعدم میگذره همه علائم پریودی هم دارم واقعا چرا نمیشم ؟ اعصابم بهم ریخته 😭😭😭😭😭

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
ممنون دکتر منم موسی پوره استراحت کردین دوران حاملگیتون

اون اوایل دو بار خونریزی کردم بخاطر مصرف آسپرین و انوکسا که به شدت خونم رقیق شده بود یه چند هفته ای استراحت کردم ولی دیگه بعدش نه الانم عین قبل بارداریم هستم دکتر گفت خودتو خسته نکن اما استراحت زیاد هم ضرر داره من کلا آدم آرومی نیستم نمیتونم یه جا بشینم

سلام دوستان شبتون بخیر . من این‌ماه منتظر پریود دوم بعد پانکچر هستم تا برم برای انتقال . الان سه روز ...

عزیزم چه عجله ای داری حالا یه هفته هم دیرتر اصلا استرس نداشته باش همین بدترش میکنه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم انتقال تون با بیهوشی بود یا بدون بیهوشی. دلم میخوا ببینم ایشون با بیهوشی انجام میده؟

نه عزیزم بدون بیهوشی بود 

چطور مگه دلت میخواد با بیهوشی باشه؟

بچها قرص استرادیول رو بعد انتقال هم باید مصرف کنیم ؟امروز رفتم سونو قبل انتقال برام تجویز کرد خیلی س ...

بچه ها که اینجا خیلیاشون داشتن بعد انتقال شما هم احتمالا داری. حتما بگیر بازم خوب پیدا کردی میگن دیگه نیست

ایمنی ها رو هم قبلا انجام دادم گلم .مشکل خاصی نبود فقط دکتر گفت که روزانه نصف پردنیزولون بخورم.راستی ...

آهان پس چک شده..... 

خواهش میکنم عزیزم. کمترین کاریه که تونستم انجام بدم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم چه عجله ای داری حالا یه هفته هم دیرتر اصلا استرس نداشته باش همین بدترش میکنه

دیگه خسته شدم بخدا 😔😔😔 دلم‌میخاد زودتر این مرحله انتقالم پشت سر بزارم 😭😭😭😭

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
سلام ببخشید من روز سوم رفتم اندومترم ۱۳ بود راه حلی نداره انجام بدم نازک بشه؟

عزیزم دکترت چیزی تجویز یا توصیه نکرده؟ 

تا جایی که میتونم تخمین بزنم باید به جورایی کمک کنن که دیواره ریزش داشته باشه اما دقیقا نمیدونم چیکار میشه انجام داد..... 

فقط خواهشا خودسرانه کاری نکن انشالله دکترت با پروتکلهای مناسب مشکل رو حل میکنه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دیگه خسته شدم بخدا 😔😔😔 دلم‌میخاد زودتر این مرحله انتقالم پشت سر بزارم 😭😭😭😭

عزیزم فدات شم درکت میکنم ولی به خدا اشتباه میکنی اون چیزی که بخواد بشه میشه نباید اینقد خودتو داغون کنی. بذار به وقتش میشی پر انرژی میری جوجه هاتو میاری