2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044108 بازدید | 684359 پست
بچها قرص استرادیول رو بعد انتقال هم باید مصرف کنیم ؟امروز رفتم سونو قبل انتقال برام تجویز کرد خیلی س ...

عزیزم بستگی به شرایط داره..... 

من داشتم تا هفته 14 اگه اشتباه نکنم و بعصیا زودتر براشون قطع شده..... 

بعصیا کلا نداشتن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان شبتون بخیر . من این‌ماه منتظر پریود دوم بعد پانکچر هستم تا برم برای انتقال . الان سه روز ...

عزیزم خدارو چه دیدی شاید بارداری!؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما

اینجاکسی هس یامیشناسین که یه جنین انتقال بده وهمونم براش بگیره باراول؟

من بخاطر ضعیفی شوهرم مجبورشدم میکروکنم،گفتم حالاکه یه دختر دارم تعیین جنسیت پسرهم بشن ،۳۰تاتخمک داشتم ،گفتن ۱۵تاش نابالغ بود ،۱۴ تت جنین تشکیل شد از ۱۴ تا هم فقط ۵تاش پنج روزه شدن وبه مرحله ی تعیین جنسیت رسیدن،از ۵تا یدونه پسره، خیلی دعامیکنم که همون یدونه بگیره ماه بعد انتقال میرم،چکارکنم شانس موفقیت بره بالا،بغیراز گرمی خوردن البته..

ممنون مبشم جواب بدین

عزیزم فدات شم درکت میکنم ولی به خدا اشتباه میکنی اون چیزی که بخواد بشه میشه نباید اینقد خودتو داغون ...

میدونم چیزی که بخاد بشه میشه ولی روحیه ام داغونه جوری ام که بهم بگن تو میزنم زیر گریه . دست خودمم نیست حساس شدم افسرده شدم هیچکسی از خانواده هامون هم نمیدونن فقط میریزم تو خودم دردامو . البته من سالمم همسرم مشکل داره 😭😭😭😭😭😭

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
عزیزم خدارو چه دیدی شاید بارداری!؟ 

خدا از دهنت بشنوه عزیزم ولی نیستم بی بی چک زدم . منفی شد . بعدم زیر دلم که اینجوری درد میگیره میفهمم پریودیه ولی نمیاد سه روزه لج کرده

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
میدونم چیزی که بخاد بشه میشه ولی روحیه ام داغونه جوری ام که بهم بگن تو میزنم زیر گریه . دست خودمم نی ...

آخی عزیزم هممون این روزا رو گذروندیم. ال دی هم آدمو افسرده میکنه از اینورم میخوای پری بشی اینجوری شدی. ناراحت نباش به چیزای خوب فکر کن آدمی با امید زندس❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
میدونم چیزی که بخاد بشه میشه ولی روحیه ام داغونه جوری ام که بهم بگن تو میزنم زیر گریه . دست خودمم نی ...

این ناراحتی واسترست به همسرتم انتقال پیدامیکنه ۱۰۰درصد

وضعیفتر میشه خودتم همینطور..

بخداتوکل کن ،یادت نره اگه خدا لخواد یک درصد مبشه صدرصد

مشکل شوهرت چیه؟

آخی عزیزم هممون این روزا رو گذروندیم. ال دی هم آدمو افسرده میکنه از اینورم میخوای پری بشی اینجوری شد ...

من ال دی نخوردم این ماه

این ناراحتی واسترست به همسرتم انتقال پیدامیکنه ۱۰۰درصد وضعیفتر میشه خودتم همینطور.. بخداتوکل کن ،ی ...

هم شکل ناهمسان هم حرکت صفر 

فکر کردم ال دی هم خوردی خیلی روحیه رو داغون میکنه 

من بعد پانکچر پرستاره گفت برو دوتا پریود بعد روز اول دوم سوم بیا .یعنی الان این ماه پریود بشم برم باز باید یه ماه ال دی بخورم یا نه انتقال میدم ؟ 

2810