2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044521 بازدید | 684391 پست
دوز ۴۰۰۰ برام نوشته بودن قیمتش رو دقیقا نمیدونم چون خودم داروهارو نخریدم. ولی فکر کنم ۲۰تا آمپول پر ...

البرز خیلی خوبه

اسوه سوزنش کلفت و دردناکه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دو روزه آسپرین رو خوردم ، تقریبا دو ساعت فاصله ، کیوتن رو بعد شام میخورم ، آسپرین رو قبل خواب

خوبه بهم گفت تونستی یکی و صبح بخور یکی و شب اما خوبه فاصله انداختی 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بله اصلا بعد از انتقال به من کمک کرد چون نباید فشار بیاری به خودت....امروز روز ۱۱ انتقالمه و کماکان ...

منم دارم استفاده میکنم انشاالله برا منم جوابگو بشه انشاالله فسقلی بچسبه به دلت 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام خیلی ممنونم یعنی شما داروهای ویتامین ندادید؟

ویتامین ها رو جداگونه گفت استفاده کنین گفت مثلا هی یه سنگ و با سنگشور بشورید آخرش سنگ از بین می‌ره ممکنه با مولتی ویتامین های که همش مصرف میکنم مضر باشه من مثلا سلنیوم و ویتامین ایی و ویتامین دی ،الکارنتین و ویتامین ث براش گرفتم الان داره مصرف می‌کنه چون برا اونموقع دیگه پاسخگو نبود آخه من سیکل و شروع کرده بودم

یعنی قبلش بهتربود؟؟؟من تونت سرچ کردم خوب بود

والا منم خیلی به نت دلبستم البته ممکنه برا همه یکسان نباشه اما برا من و دوستم جواب نداد

خوبه بهم گفت تونستی یکی و صبح بخور یکی و شب اما خوبه فاصله انداختی 

از وقتی تپش قلب گرفتم چون دو روز ادامه داشت ، داروهامو کلا نخوردم ،از دیروز دوباره خوردم اما دیگه ترسیدم آسپرین رو بخورم ، اگر خواستم شروعش کنم این کاری که گفتی میکنم ، یه صبح تا شب بینشون فاصله میذارم ، ممنون عزیزم😘

دخترا سلام روزتون بخیر یه سوال داشتم هر کی میدونه جواب بده من بخوام قبل انتقال رو موهام رنگ بذارم مضره موهام جلوش خیلی سفید شده راهکاری دارین

از وقتی تپش قلب گرفتم چون دو روز ادامه داشت ، داروهامو کلا نخوردم ،از دیروز دوباره خوردم اما دیگه تر ...

عزیزمی منم گوشام صدا میده از وقتی آسپرین میخورم میگن مسمومیت آسپرین هسش اما چاره ندارم جایگزینش بعد از انتقال ممکنه خدا دامن همه مونو سبز کنه به حق نفس های پاکتون🙏🙏🙏🙏🙏🙏

سلام بچه ها من روزدوم انتقالمه ودردتوگودی کمروباسنم دارم باپادردزیاد مث علائم پریودیمه کسی هس راه ...

نترس دوستم با این علایم مثبته تازگیا انشاالله با خبرای خوب خوب و پر انرژی بیایی گلم یخ بستن پاها و احساس پری در پهلو عادیه درد کمر عادیه گلم

سلام 

من دیروز لاپاراسکوپی و هیستروسکوپی کردم 

اندرومتریوزداشتم 

برام ۳ تا دیفرلین نوشته زنگ زدم اطلاعات دارویی کفت اصلا موجود نیست 

دوستان اگر کسی تازه تهیه کرده ممنون میشم راهنمایی کنید از کجا گرفتید

تهران

دوز ۴۰۰۰ برام نوشته بودن قیمتش رو دقیقا نمیدونم چون خودم داروهارو نخریدم. ولی فکر کنم ۲۰تا آمپول پر ...

البرز که میگن مارک خوبیه .ولی خیلی دردناک بخوایم تا آخر بارداری بزنیم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

سلام من دوقلو میخوام کسی هست بگه چیکار باید بکنیم؟

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله