2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044673 بازدید | 684402 پست
آره۱هفته.الان تو چند هفته ای؟من۸هفته و ۳روز بودم امروز. سرکار میرم آخه.برای همین میگم کاش نباشه

ای وااای اره اینجوری باشه سخته ولی ایشالله که نیست عزیزم استرس نداشته باش ایشالله جمعه رفتی میگه جذب شده و هیچی نیست

منم 9 هفته و 3 روز طبق پریودم اما نینی یه 2 روز جلوتره سنش تو سونوها 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
اره عزیزم شما رو یادمه خداروهزاران مرتبه شکر که به سلامتی این دورانو طی کردین خدا گل دختری رو براتون ...

سلام عزیزم

برای منم مشکلی مشابه شما پیش اومده 

حامله بودم و واکسن سرخجه زدم و الان بهم میگن نمیدونیم چه تاثیری رو بچه گذاشته و با هیچ آزمایشی قابل تشخیص نیست تا وقتی به دنیا بیاد

چند هفته زندگیم شده بود گریه اما یهویی دلم آروم شد و سپردم به خودش گفتم اگه سالم باشه اونوقت با این استرس من یه بچه پر از تشویش به دنیا میارم که عواقبش خیلی بیشتره 

توروخدا از دورانت لذت ببر با استرست نینی نازتو اذیت نکن قربونت برم

من حال الانمو اول مدیون خدا و بعد بچه های اینجام که همش آرومم کردن

نینی نازت سالمه سالمه شک نکن

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم شما رو یادمه خداروهزاران مرتبه شکر که به سلامتی این دورانو طی کردین خدا گل دختری رو براتون ...

فدات شم گلم همچنین نی نیه شمارو. مگه تو ان تی چی بهت گفتن؟؟؟ سل فریم دادین شماااا؟؟؟؟

منم انوکسا زدم بازم خوبه که آزمایش دادی.  پس با این حساب بهتره آزمایش بدیم. حالا اگه دوباره ر ...

به من گفتن دو تا پریود بگذره. اینطوری بهتره که بدن حالت نرمال بگیره. 

خدایا شکرت
ال دی که به همه نمیدن.من نه برای پانکچر نه برای انتقال هیچوقت ال دی نداشتم.پریود دومم هم دفعه اول ۶۰ ...

کاش به منم ندن واقعا خسته شدم میخام انتقال بدم خلاص شم 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
به نظرم فعلا یکم به خودت استراحت بده ،تا این هورمونها پاک بشن از بدنت ،احتمالا دوباره برات لانگ در ن ...

دوز ۴۰۰۰ برام نوشته بودن

قیمتش رو دقیقا نمیدونم چون خودم داروهارو نخریدم. ولی فکر کنم ۲۰تا آمپول پروژسترون و ۲۰ تا انوکسا صدو خورده ای شد.

مارک انوکسا البرزدارو بود ولی واقعا اذیت شدم و سوزنش به زور داخل شکم میرفت.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
به من گفتن دو تا پریود بگذره. اینطوری بهتره که بدن حالت نرمال بگیره. 

الان پریود دومت حساب میشه؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اخرین جنین هامه ان شالله اینا بگیرین. دیگه دارم ۳۵ رو هم رد می کنم. 

همه مون دغدغه ی سن رو داریم متاسفانه😢😢

انشالله که با آخرین جنینات مامان میشی توکل به خدا❤

رحمت رو گرم نگهدار و حتما پیاده روی برو

دوز ۴۰۰۰ برام نوشته بودن قیمتش رو دقیقا نمیدونم چون خودم داروهارو نخریدم. ولی فکر کنم ۲۰تا آمپول پر ...

البرز که میگن بهتره من اسوه هست جاش فقط یه نقطه اندازه جوش معلومه فقط یکیش کبود شد

یا رب العالمین