2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044466 بازدید | 684390 پست
بچه ها من هفته ۷ام گاهی زیر دلم و کمرم درد میگیره شماهم اینجوری میشین؟ توروخدانگرانم

طبیعیه عزیزم 

هرچی هفته ها بالا بره هرچه قدر بیشتر سرپا وایسی بیشتر زیر دل و کمرت میگیره البته من که اینجوریم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام عزیزم خوبم خداروشکر دیگه چاره ای جز صبر و تحمل و دعا واسه فندقم کاری ندارم که انجام بدم  ...

ایشالله که همه چی خوبه برات من شک ندارم.من امروز رفتم گفت باز جمعه بیا مشکوک به هماتوم.خدا کنه نباشه.غربالگری رو برای من۱۷تیر وقت گذاشت

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالله که همه چی خوبه برات من شک ندارم.من امروز رفتم گفت باز جمعه بیا مشکوک به هماتوم.خدا کنه نباشه ...

طبق تیکرت دقیقا 1 هفته با من اختلاف داری چه جالب

هماتوم چیز وحشتناکی نیست که قربونت برم استرس نداشته باش نهایت با استراحت از بین میره

همینجوری هم خیلی استراحت کن فقط واسه سرویس بلند شو حالا تا مشخص بشه قطعی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

سلام بچه ها اگه میدونید راهنمایی کنید

دکترم امپول سینافکت حاوی ویال ۵/۵ داده روش نوشته یک میلی گرم. حالا بهم گفته از ۱۴ روز بعد از خوردن ال دیم ۲۰واحد بزنم با سرنگ انسلین ولی با این سرنگ ۲۰ واحد یعنی چقد اگه تا عدد ۲۰ روی سرنگ بکشم که یه دونه ویال کمه آخه گفتن از روز ۱۴ام ال دی بزنم تا دوم پریودم ولی یه دونه سینافکت داده به نظرتون یعنی ۲تا دونه خط رو فقط بکشم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
طبق تیکرت دقیقا 1 هفته با من اختلاف داری چه جالب هماتوم چیز وحشتناکی نیست که قربونت برم استرس نداشت ...

آره۱هفته.الان تو چند هفته ای؟من۸هفته و ۳روز بودم امروز. سرکار میرم آخه.برای همین میگم کاش نباشه

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
نازنین جون چه خبرا؟ نی‌نی خوبه؟ رفلاکسی که نیست؟ عزیزم متاسفانه هانا منفی شدن. 

سلام عزیزم خیلی ممنونم خولم نینی هم خوبه خداروشکر دل درداش کمترشده خوابشم بهترشده ..شماخودت خوبی ؟ کی انتقال میدی ؟ خیلی ناراحت شدم برای هانا 

عزیزم برا منم دعا کن فردا انتقال دارم استراحت کامل بودی؟داروهات بعد انتقال چی بود ؟

عزیزم انشالله به حق فاطمه زهرا با همین انتقالت مامان میشی عزیزم

من تقریبا دو روز استراحت بودم اونم نه مطلق قدم میزدم و در حد چایی دم کردن بعد از اونم کلا کارامو انجام دادم لجز خم و راست شدن و چیز سنکین بلند کردن.امپول و شیاف پروژسترون قرص استرادیول اسیدفولیک اسپرین و مکمل

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
آره عزیزم صدا نمیزارن.فکر کنم غربالگری میشه صداشو شنید.ایشالله به امید خدا حتما که خوبه همه چیز

قربونت برم انشالله به امید خدا ❤❤❤

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏