2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044573 بازدید | 684399 پست
من پریود بعد پانکچر نرفتم پیش دکتر پریود بعدش که رفتم دکتر بهم ال دی داد باز یه ماه ال دی خوردم بعد ...

😭😭😭😭😭😭😭 واااای یعنی منم اینکارو میکنه 

خسته شدم بس که منتظر موندم

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبور باش عزیزم. روش هر دکتری فرق داره پریود بعد پانکچر رفتی پیش دکترت؟

نه گفت نیازی نیست بیای پریود دوم بیا 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
توکل بخدا ان شاالله همین روزا انتقال میدی بسلامتی البته من هایپرم شده بودم

اره منم هایپر شدم 😭انشالله توکل به خدا

چقدرخوب انگارارادم ضعیف شده اصلا هی میخورم. ازخودم ناراحتم

اینطوری نگو به خودت انرژی منفی نده حتما میتونی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نترسون منو 😭😭😭

نترس شایدم شما زودتر پریود بشی. ولی روال عادیش اینه که تاخیر داشته باشی کمی.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم مطمئنم باش بعدازهرسختی آسونی هست الان بعداززایمانت کسی پیشت نیست؟ تنهایی گلم؟ انشاالله که گل پ ...

ممنون عزیزم. آره خدا رو شکر شوهرم پیشمه.کمکم میکنه.مامان و خواهرم هم خونه جدا براشون گرفتیم پیش پسرمن.

آره عزیزم بیمارستان رازی بودم.بخاطر کرونا اونجا بستری بودم. دیگه دکتر همون بیمارستان هم عملم کرد.دقیق اسمشون رو نمیدونم اما فکر کنم دکتر بهرامی فامیلش بود

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سلام زینبی جون خوبی عزیزم؟ همون روزی که دکتر عفونی مرخصم کردم دکتر زنان اورژانسی عملم کرد بخاطر قند ...

مبارکه گلم خداروشکرر پسر کوچولوت سالمه انشالله به زودی بغلش کنی. منم دخترم مدفوع کرده بود موقع زایمان شانس اوردم نخورده بود. ورمم که بعد زایمان خیلی زیاد بود روز به روز بدتر میشد پاهام بیشتر بود ولی بعد از چند روزم کم شد

فدات عزیزم تو خوبی؟نی نی ت خوبه؟اومدم ولی هنوز نوبتم نشده

چشم انتظاری پس.خوبیم عزیزم من صبح رفتم خداروشکر خوب بود همه چیز فقط گفت به هماتوم شک دارم دوباره بیا

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
نترس شایدم شما زودتر پریود بشی. ولی روال عادیش اینه که تاخیر داشته باشی کمی.

شما هم بعد دوتا پریود رفتین بعدش ال دی خوردین ؟ ماه بعدش رفتین برای انتقال 

شما هم بعد دوتا پریود رفتین بعدش ال دی خوردین ؟ ماه بعدش رفتین برای انتقال 

نه ولی نُرمش همینه که دوتا باید بگذره تا رحمت آماده باشه. معمولا یه ماه قبل انتقال فریز ال دی می دن عزیزم

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

سلام دوستان

لطفا راهنمایی کنید

برای تقویت تخمک قبل پانکچر چه تقویتی هایی بخرم؟و دوماه بخورم کافیه؟

و برای پایین امدنdfiچه تقویتی ها و داروهایب خوب هستند؟

لطفا تجربه هاتون رو بگید