2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044603 بازدید | 684400 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی میشه آزمایش منو تفسیر کنی تیروئید و پرولاکتین و ویتامین دی در چه وضعیتی هستش؟ ممنون ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ ببین ویتامین د3 که خیلی کمه باید قرص 50000 مصرف کنی برای ماه اول هفته ایی یک عدد

ماه دوم هر دو هفته یک عدد

ماه سوم به بعد هر ماه یک عدد

پرولاکتین هم بالاست، برای تیروئید هم لووتیروکسین بهت میدن

کلا یه فوق تخصص غدد باید بری

سلام عزیزم خوبی‌؟ من که نه ولی بودن از دوستان خون ریزی داشتن تو هفته های بالا و با همین قطع انوکسا و ...

سلام عزیزم 

مرسی جواب دادی 

اره لک بینی دارم خیلی کم .منتها هنوز استراحت مطلقم بعد از یک هفته .نمیدونم تا کی باید ادامه بدم پروژسترون رو و آیا با قطع خونریزی انوکسا همچنان قطع باشه ؟؟؟

زینبی جان خیلی خیلی ترسیدم .شبا خواب ندارم .همش اون لحظه خونریزی رو مثل کابوس میبینم .لز شدت بی خوابی سردرد گرفتم .نمیدونم باید چیکار کنم .

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام دوستان صبحتون بخیر  من دارم میرم واسه انتقال ازتون خواهش میکنم از ته دل واسم دعا کنید&nbs ...

به سلامتی انتقال بدی😍 با تمام وجودم برات دعا می کنم همین روزا خوش خبر باشی❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
@زینبی_بابا     سلام زینبی جون خوبی؟ گل پسرت خوبه؟  من متاسفانه علی رغم اینکه خ ...

سلام عزیزم 😍 😍 😍 😍 خوبی؟ مبارکت باشه به سلامتی 

واقعا متاسفم واسه کرونا، وقتی عده زیادی رعایت نکنن بقیه هم اسیر میشن

امیدوارم بچه رو ازت دور نکرده باشن، حالا خوبین هر دو؟ 

هر. وقت تونستی بیا از خودت بگو

من حدود چهل و پنج روز خوردم پس این مدت قرص کلسیم میخورم که جبران بشه ممنون عزیزم

ب من کلا با این قرص ویتامین دی و سی داد دکترم عزیزم شما هم حتما بخور

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم خوبی‌؟ ببین ویتامین د3 که خیلی کمه باید قرص 50000 مصرف کنی برای ماه اول هفته ایی یک عدد ...

مرسی عزیزم از راهنماییت 😘😘

لووتیروکسین ۱۰۰ هر روز نصف بخورم خوبه بعد چقدر طول میکشه تیروئیدم نرمال بشه ؟؟

بعد من شنیدم که کسانی که لووتیروکسین میخورن بعد چند مدت تیروئید شون میاد پایین و درمان میشن در عوض پرکاری تیروئید میگیرن؟

سلام دوستان.من تازه انتقال دادم

ولی خیلی ناراحتم

اخه ازبس مثانه م پربود ک بعدانتقال نتونستم خودم روبگیرم ی کم روتخت جیش کردم وبلافاصله هم رفتم دستشویی

میترسم جنینام بافشارمثانه دفع شده باشن

سلام دوستان.من تازه انتقال دادم ولی خیلی ناراحتم اخه ازبس مثانه م پربود ک بعدانتقال نتونستم خودم ر ...

نه با جنین ها داخل رحم هستن چکار به مثانه داره.انشالله مثبت میشی برامنم دعاکن.

جنینات چندروزه بودن؟

یا رب العالمین