2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044860 بازدید | 684416 پست
ممنون آستاره جان ، تو برای چه مدت خوردی؟ تو یه روز دوز مصرفیت چقدر بود؟

من تقریبا ۵۰ روز قبل از پانکچر شروع به مصرف کردم گلم 

روزی ۳ تا ۲۵ میل میخوردم ،هر ۸ ساعت

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماشالا به تلاشت کجا پیدا کردی عزیزم اصلا پیدا نمیشه👏👏👏👏👏

من این رو پارسال گرفتم گلم ،یه داروخانه نزدیک مرکز رویان بود 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
مرسی فرزی جان... بله ظاهرا فقط من باردار شدم... استرس که داشتم این روزای اخر. ولی با وجود اینکه تو ...

ممنونم از دعات😍 الهی آمین

روز چندم ازمایش داشتی؟

منم سه چهار روز استراحت مطلق بودم البته برای سرویس زیاد بلند می شدم. شما هم همینجوری بودی؟

از روز چهارم به بعد هر چی میگذشت سرحال تر می شدم یعنی دیگه خیلی اِسلوموشن راه نمی رفتم.

ولی در روز سرپا نمی موندم یا دراز می کشیدم یا می نشستم

شما روزای اخر بیشتر می نشستی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
فکر خوبیه دکتر مشایخی توی لایو اینستا گفت یکی از روش هایی هست که برای کیس هایی باسابقه ی شکست مکرر، ...

آره ،بعد از یکی دوبار منفی معمولا این روش رو به کار میبرند ،حالا انشالله قبول کنن

بنظرت من آسپرین و پردنیزولون رو ادامه بدم؟ البته از روز ۱۵ کل داروهامو قطع کردم. ولی میگم خوبه این ...

دو روز بعد آزمایشت رو تکرار نکردی?

پروژسترون رو هم قطع کردی ؟میخوای فردا یه بی بی بزن اگر منفی بود دیگه اونها رو هم نخور فقط اینکه پرد باید کم کم قطع بشه 

لوله راستم بسته شده .نمیدونم ولی خیلی ازدوستان میگفتن کم میکنه اما خود دکترم گفت نه

انشالله که عمل موفق آمیزی داری و ذخیره ت تغییری نمیکنه عزیزم

اسپرم خیلی ضعیف بود 

ببخشید نمیدونم ازشما هم پرسیدم یانه ذهنم‌خیلی درگیره.

شماهم اسپرم ازبیضه بود؟چندبار میکرو کردی؟دفعات قبلش چندتا تخمک وجنین داشتی؟جنین هاتون بلاست شدن؟

یا رب العالمین
ممنونم از دعات😍 الهی آمین روز چندم ازمایش داشتی؟ منم سه چهار روز استراحت مطلق بودم البته برای سرو ...

شماهم استراحت کردی

من ۳روز اول زیاد درازکش بود ولی وقتی هم بلندمیشدم تندراه میرم اصلا دست خودم نیس.

شما بعد انتقال چندروز تهران موندی؟

یا رب العالمین
عزیزم میخوام بهشون پیشنهاد دو مرحله ای بدم .البته اگر قبول کنند و جنین‌ها قابلیت بلاست رو داشته باشن

برای دومرحله ای حتما باید بلاست باشن؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍