2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044749 بازدید | 684407 پست
سلام خوبی عزیزم؟ شما هم بعد از آزمایش همه داروهاتو فورا قطع کردی و مجدد ازمایشی ندادی؟

قربونت عزیزم بله عزیزم قطع کردم ولی نمیدونم چرا پریود نشدم 

دیروز رفتم اینوفولیک گرفتم و برای همسرم اندروفرتی

حالا تا انتقال بعدی طبیعی اقدام کنم و اگر اون دوتا جنین باقی مونده هم خدایی نکرده نگیره حداقل این مدت برای پانکچر دوباره تقویت شدیم❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم از دعات😍 الهی آمین روز چندم ازمایش داشتی؟ منم سه چهار روز استراحت مطلق بودم البته برای سرو ...

من روز 14انتقال ازمایش داشتم. بقیه کارام و مدل استراحتم مثل خودت بود. من روز یازده انتقالم به اصرار همسرم، و با کلی نگرانی، با ماشین یه مسافرت 2روزه خارج از شهر هم داشتم که حدود 2ساعتی تو ماشین نشستم ولی راه رفتنم و اینا خیلی بااحتیاط بود.درواقع روزای اخر نشستنم بیشتر بود

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
قربونت عزیزم بله عزیزم قطع کردم ولی نمیدونم چرا پریود نشدم  دیروز رفتم اینوفولیک گرفتم و برای ...

عزیزم ببخشیدهمسرتون مشکل داشت؟؟این داروبراشون تاثییرخوبی داشت؟؟الان دکتربراهمسرمنم اندورفرتی نوشته بااسپیمن دی اس,برای دوماه فعلاگرفتیم۳۵۰۰شد

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
انشالله به حق ۵ تن مپبت میشی و روزنه ی امیدی برایه ما تعیین جنسیتی ها

انشالله با دعای شما دوستای عزیزم  انشالله شما هم این سری کلی جنین پسر برات تشکیل بشه و مامان گل پسری بشی 💕

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
انشالله به حق ۵ تن مپبت میشی و روزنه ی امیدی برایه ما تعیین جنسیتی ها

پروانه جان شما سری قبل ضخامت اندومترت چند بود به من گفت شیش ونیمه خیلی نگران شدم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام عزییییییزم مبارک باشه مامان خانوم الهی که بسلامتی باشه و با دل خوش ۸ماه دیگه خبر زایمان بدی❤️❤️ ...

سلام نیکانام جان.. ممنون از لطفت..

این حس قشنگ رو با تمام وجودم برات آرزو میکنم💙

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
اول یه جنین دوروزه یا سه روزه انتقال میدن و دو یا سه روز بعد بلاست

آها ممنونم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خواهش گلم .نه ما از بیضه نبود .بار اول ده تا تخمک ۴ تا جنین که دوتا رو ۳ روزه انتقال دادم .۲ رو هم گ ...

شما اون ۳باری که میکروکردین داروهای شوهرت وخودت متفاوت بود؟یه مرکز انجام دادین؟

یا رب العالمین
عزیزم ببخشیدهمسرتون مشکل داشت؟؟این داروبراشون تاثییرخوبی داشت؟؟الان دکتربراهمسرمنم اندورفرتی نوشته ب ...

والا همسر من قبل از پانکچر هم اندروفرتی رو دوماه خورد دی اف ای بالا بود ولی دکتر گفت نیازی نیست مجدد آزمایش بده کاش میدادیم 

حالا دوماه بخوره دوباره آزمایش بده 

من ۱/۶۰۰گرفتم