2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044751 بازدید | 684408 پست
دو روز بعد آزمایشت رو تکرار نکردی? پروژسترون رو هم قطع کردی ؟میخوای فردا یه بی بی بزن اگر منفی بود ...

همه رو همزمان روز ۱۵ که آز دادم قطع کردم بخاطر اینکه بتام ۱ بود دیگه تکرار نکرم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
شماهم استراحت کردی من ۳روز اول زیاد درازکش بود ولی وقتی هم بلندمیشدم تندراه میرم اصلا دست خودم نیس. ...

سه روزه اول بله تو تخت خوابیده بودم ولی زیاد سرویس میرفتم

روز چهارم برگشتم اصف

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دو روز بعد آزمایشت رو تکرار نکردی? پروژسترون رو هم قطع کردی ؟میخوای فردا یه بی بی بزن اگر منفی بود ...

مگه شما بعد از اینکه ازمایشت منفی شد داروهاتو قطع نکردی؟

بچه هاجونم جواب آزمایشم اومده💙 این لحظه ی قشنگ رو واسه تموم خانومای منتظر سرزمینم آرزو میکنم💙 خی ...

سلام عزییییییزم مبارک باشه مامان خانوم الهی که بسلامتی باشه و با دل خوش ۸ماه دیگه خبر زایمان بدی❤️❤️❤️❤️🤣

سلام عزییییییزم مبارک باشه مامان خانوم الهی که بسلامتی باشه و با دل خوش ۸ماه دیگه خبر زایمان بدی❤️❤️ ...

سلام خوبی عزیزم؟

شما هم بعد از آزمایش همه داروهاتو فورا قطع کردی و مجدد ازمایشی ندادی؟

ببخشید نمیدونم ازشما هم پرسیدم یانه ذهنم‌خیلی درگیره. شماهم اسپرم ازبیضه بود؟چندبار میکرو کردی؟دفعا ...

خواهش گلم .نه ما از بیضه نبود .بار اول ده تا تخمک ۴ تا جنین که دوتا رو ۳ روزه انتقال دادم .۲ رو هم گذاشتن بلاست بشه که از بین رفتن.دفعه دوم ۷ تخمک بدون جنین .دفعه سوم ۹ تخمک ۷ جنین که یکیش بدرد نمی‌خورد. انداختن دور 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
برای دومرحله ای حتما باید بلاست باشن؟

اول یه جنین دوروزه یا سه روزه انتقال میدن و دو یا سه روز بعد بلاست

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
منم گشتم پیدا نکردم ولی بعضیا گفتن این دارو هورمونیه ممکنه ضرر داشته باشه ترسیدم بخورم. رفتی از دکتر ...

ساراجون من از علیرضایی و منتظری پرسیدم با اینکه ذخیرم خیلی کمه گفتن نخور ولی اینوفولیک و فرتیل اید و اینا رو گفتن اوکیه

ساراجون من از علیرضایی و منتظری پرسیدم با اینکه ذخیرم خیلی کمه گفتن نخور ولی اینوفولیک و ف ...

مرسی عزیزم که گفتی خیلی خیالم راحت شد چون هی ته دلم میگفتم کاش میگرفتم میخوردم. ممنونتم. فرتیل اید واسه قبل پانکچر؟ نمیدونستم وگرنه میگرفتم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مگه شما بعد از اینکه ازمایشت منفی شد داروهاتو قطع نکردی؟

چرا منم قطع کردم .البته غیر از پرد .اونو کم کم قطع کردم 

فدای تو بشم مرسی .ان شاء الله بزودی حاجت روا شی عزیزم

قربونت عزیزم انشالله .همچنین شما