2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044694 بازدید | 684402 پست
دوستان من این سوالو دوبار دیگه پرسیدم کسی جواب نمیده چرا، من بعد مثبت شدنم همش ترشح سبز دارم خ ...

گلم من تجربه‌هایی ندارم موقعیت هم حساس هست فکرکنم باردارهستی سعی کن آب زیاد مصرف کنی و بازهم اگردکترت بپرس که چکارکنی که برگرده خارش وسوزش هم داری؟

داروخانه نیست یه پیجه ، اینجا بچه ها گفتن برای اونایی که ذخیره تخمدانشون کمه خیلی خوبه استفاده کنن ، ...

منم گشتم پیدا نکردم ولی بعضیا گفتن این دارو هورمونیه ممکنه ضرر داشته باشه ترسیدم بخورم. رفتی از دکترت حتما بپرس به منم بگو گلم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من این سوالو دوبار دیگه پرسیدم کسی جواب نمیده چرا، من بعد مثبت شدنم همش ترشح سبز دارم خ ...

سلام عزیزم

چون باردار هستید باید تحت نظر پزشک تون برای درمان اقدام کنید.

دوستمون خوب گفتند که آب زیاد مصرف کنید و حتما تحت نظر باشید تا عفونت تون زودتر درمان بشه 

گلی جون. ملاتونین برای چی مصرف میکنی؟ خاصیتش چی هست؟

برای تنظیم خواب و استرس هستش و از مواردی هست که توی قرص اوابوست هست جداگونه خریدم هر کدومو دارم مصرف میکنم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممنون عزیزم .احتمالا تازه ایجاد شده .چون فکر کنم با عکس رنگی مشخص میشه .حالا باز خدا رو شکر که متوجه ...

نه عزیزم اصلا، سالهایت یه ذره هم عفونت نداشتم

تو هیسترو متوجه شده که چسبندگی و عفونت رحم یا همون اندومتریت دارم. 

اندومتریت فقط مربوط به سطح داخلی اندومتر هست و با عفونت واژن فرق داره

من اصلا عفونت واژن نداشتم، نه ترشح نه خارش هیچی

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
منم تجربه ای ندارم مطمئنی بعد از کورتاژ ایجاد نشده؟ چی شد که بهت پیشنهاد هیسترو دادن اصلا؟

خودمم میگم شاید بخاطر کورتاژ باشه

دکترم هرکس که یکبای دوبار انتقال میده و نمیگیره میگه هیسترو کنه که همراه با هیسترو خراش هم بده

منم هیسترو کرد که خراش بده و سیکل رو شروع کنه که دید اینجوریه و کنسل شد

گفت حدس میزدم یه چیزی هست که ضخامت رحمت سخت میره بالا

آخه خوب رشد نمیکرد ضخامت رحم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
من كه اصلا بي بي چك نزدم صاف رفتم روز ١٣ انتقال ازمايش  دادم

من با خودم یه چمدون clear blue  آوردم و اون ۸۰ سنتی های والمارت 😂😂😂

من از روز ۶ همیشه تست میکنم واقعا هم نشون میده اگر hcg نزده باشم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
خودمم میگم شاید بخاطر کورتاژ باشه دکترم هرکس که یکبای دوبار انتقال میده و نمیگیره میگه هیسترو کنه ک ...

یعنی تو سیکلای قبلیتم خوب رشد نمیکرد؟

نگران نباش درست میشه حالا خداروشکر متوجه شد

اما اکثر چسبندگیا بعد از دست کاری اعمال جراحی اتفاق میفتن 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

ماست بخور دوغ کفیر بخور لباس زیر نپوش. شیاف میزاری با دستکش یبار مصرف بزار دستمال جنس خوب استفاده کن یا لباس زیر اتو کن 

خدایا شکرت
ب سلامتی عزیزم  ب دکترت اعتماد کن یه چیزی میدونه میگه دیگه  دکتر انصاری پور رو همه قبول د ...

۲۰ ام سیکل ام میشه پردنیزولون رو می خوای به دکتر بگو بعد بخور من ۲۰ روز به انتقال شروع کردم بادوز ۵ هر ۱۲ ساعت یه هفته به انتقال هم قطع کردم یه موقع ضرر نداشته باشه دکترم به خاطر کرونا تجویز نمی کرد 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
آستاره جون اینبار میخای سه روزه انتقال بدی یا پنج روزه؟

عزیزم میخوام بهشون پیشنهاد دو مرحله ای بدم .البته اگر قبول کنند و جنین‌ها قابلیت بلاست رو داشته باشن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...