2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044707 بازدید | 684404 پست
بچه ها بیبی 12انتقال زیرپنج دقیقه هاله بندازه قبوله؟جرات ندارم برم آز میترسم منفی باشه جزتنگی نفس هم ...

عزیزم انشالله که مثبتی فقط روزی که دکتر مشخص کرده از بده که بتات خوب بالا رفته باشه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان من این سوالو دوبار دیگه پرسیدم کسی جواب نمیده چرا،

من بعد مثبت شدنم همش ترشح سبز دارم خیلی استرس دارم

دکترم شیاف ۳تایی‌کلیندامایسین(دالاسین)تجویز کرد اما فقط چندروز فایده داشت الان بازم گفته شیاف استفاده کن میدونم باز تاثیر نداره

کسی میدونه این ترشح سبز چیه

من خیییلی بهداشت رعایت میکنم نمیدونم این از کجا برا من میاد😭

بچه ها من این dhea رو پیدا کردم ، همون هست که مصرف میشه برای تقویت ذخیره تخمدان؟

کدوم داروخونه پیدا کردی؟ دکترت بهت گفت بخور یا به تجویز خودته عزیزم؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم مرسی ان شاءالله که نتبجه بگیری کی انتقال میذی نی نیتو؟؟؟   پردنیزولون هم میخوری

من اگه خدا بخواد یکشنبه می خوام انتقال بدم ولی سری اخر که رفتم گفت ضخامت اندومتر شیش ونیمه نگران شدم استرادیول رو برام زیاد کرد اره پردنیزولون یه چند روزیه قطع کردم یه هفته بعد انتقال دوباره می خورم برام دعا کن همه چی خوب پیش بره به دکتر گفتم سیکلم رو کنسل کن گفت نگران نباش تا روز انتقال ضخامتت خوب میشه دیگه باقیش با خداست 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
من اگه خدا بخواد یکشنبه می خوام انتقال بدم ولی سری اخر که رفتم گفت ضخامت اندومتر شیش ونیمه نگران شدم ...

ب سلامتی عزیزم 

ب دکترت اعتماد کن یه چیزی میدونه میگه دیگه  دکتر انصاری پور رو همه قبول دارن  

یک.شنبه چندم پریودت میشه ؟؟

منم میخوام پردینزولون بخورم فقط نمی دونم از کی باید شروع کنم

کدوم داروخونه پیدا کردی؟ دکترت بهت گفت بخور یا به تجویز خودته عزیزم؟

داروخانه نیست یه پیجه ، اینجا بچه ها گفتن برای اونایی که ذخیره تخمدانشون کمه خیلی خوبه استفاده کنن ، منم خواستم قبل اینکه نوبت دکترم شه ، مصرف کنم تا نتیجه بهتری بگیرم