2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر نصر هم قبول نداره .میگن هنوز تاثیرش ثابت شده نیست .فرزی جون هزینه انتقالت چقدر شد؟سرم ها رو دون ...

انتقال دو و پونصد و بیست شد

۴ تاسرم رو حدود ۴۹۰۰ خریدم

البته بیمه تامین اجتماعی سرم هارو تایید کرد ولی داروخونه هزینه اش رو بهم پس نداد

بخاطر اینکه برای درمان کرونا استفاده میشه و قاچاقش زیاد شده، معاونت غذا دارو دستور داده وقتی اول سرم خریداری میشه و بارکدش ثبت میشه دیگه بارکد سوخته و بعدش نمی تونیم با هزینه بیمه حساب کنیم.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
انتقال دو و پونصد و بیست شد ۴ تاسرم رو حدود ۴۹۰۰ خریدم البته بیمه تامین اجتماعی سرم هارو تایید کرد ...

چقر هزینه ها زیاد شده .باز تو خوب خریدی ثمین فکرکنم دونه ای ۳ تومن خرید 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
گلم من اگه برم و این سونو قلب نبینم اصلا نگران نمیشم من خواهرم هفته ۸ رفت قلب تشکیل نشد هفته ۹ دوبار ...

عزیز دلمممم مرررررسی بابت دلگرمیتتتت😘😘😘انشالله خدا هر چی میخای بهت بده، دلم گرم شد با حرفت، امیدم فقط به خداست، بازم ممنونم بابت مثال هات😘😘😘

چقر هزینه ها زیاد شده .باز تو خوب خریدی ثمین فکرکنم دونه ای ۳ تومن خرید 

من از داروخونه خریدم ولی آزاد

بقیه که گرونتر میخرن از بازار آزاد میخرن

آره برا هر انتقالی کم کم ده یازده میلیون هزینه ام میشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من از داروخونه خریدم ولی آزاد بقیه که گرونتر میخرن از بازار آزاد میخرن آره برا هر انتقالی کم کم ده ...

منم همینقدر گذاشتم کنار.خدا خودش رحم کنه بهمون .روز به روز هم هزینه هاش بیشتر میشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
کاش دوستان از تجربه هاشون بگن منم اونجا کاری نمیکنم مشکل مسیر فقط با دستشویی فرنگی که ندارن 

ببین عزیزم من همش سه روز استراحت مطلق بودم ولی تو اتاق قدم میزدم...بعدِسه روز کمی تحرکم بیشتر شد و روز پنجم رفتم خونه مامانم ولی پشت ماشین دراز کشیدم. خونه مامان هم در طول شب حدود سه ساعتی فقط نشستم حتی 5دیقه هم دراز نکشیدم.. مهمش همون سه روزِ اول انتقاله گلم💙 سخت نگیر

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
به من ولی ندادن. به نظرم این سری واسه من که انتقال داشتم خیلی کم کاری کردن و هیچی رو در نظر نگرفتن ب ...

عزیزم این که برات تجویز نشده دلیل کم کاری نیست حتما..... 

چون مثلا من اون زمان که انتقال داشتم یکی از دوستان همینجا هم با من با کمی فاصله انتقال داشت اون استرادیول نداشت من داشتم....

هر دو هم سیکلمون انتقال فرش بود..... 

با یه دکترم تحت درمان بودیم...... 

هر دو هم + شدیم..... 

اصلا اینطوری قضاوت نکن..... 

من کلا رو داروهام حساس بودم و هر سری دونه دونه داروهامو سعی می‌کردم با دکترم چک کنم اما نهایتا به دکترم اعتماد میکردم..... 

یعنی برای اینکه خیالم راحت بشه چیزی از قلم نیفتاده مثلا میگفتم فلان دارو چی شروع باید بکنم یا کم باید بکنم یا قطع باید بکنم..... 

یعنی عملا هر سری دبل چک میکردم اما نهایتا دیگه وقتی تجویز می‌کرد به دکترم اعتماد میکردم چون به هر حال هم علم و تخصص این کارو داره هم به شرایطم اشراف داره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
کاش دوستان از تجربه هاشون بگن منم اونجا کاری نمیکنم مشکل مسیر فقط با دستشویی فرنگی که ندارن 

عزیزم خوب استراحت نسبی کفایت میکنه مگر اینکه کسی شرایطش خاص باشه..... 

خیلی از دوستان حتی سر کارم میرفتن..... 

هم خونه پله داشت هم سر کار..... 

بدون توالت فرنگی و..... 

خودت کم و بیش عیار دستت میاد که چیکار باید بکنی..... 

مسافت سه ساعته هم برو جای نگرانی نداره اما هر یه ساعت سعی کن پیاده بشی و یه کم قدم بزنی که خون تو پاهات جریان پیدا کنه و.... 

بدون توالت فرنگی هم اگه عادت داری فکر نکنم آنقدر حساس باشه چون مد تو این 7 سال و اندی که تو این تاپیک بودم مورد زیاد دیدم با این شرایط + هم شدن و زایمان موافقیم داشتن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چون انتقالت فرش بود ،هر چند آنا جون هم گفت که انتقال فرش داشته ،منم هر دو انتقالم فرش بود و نداشتم

اصلا ربطی به فرش و فریز نداره به شرایط هر فرد بستگی داره و تستهای هورمونی و سونو ها و.... 

آنا جون آزیترومایسن برای چی بهتون داده بودن؟

اگه اشتباه نکنم تو سیکل پانکچر دکترم تجویز می‌کرد احتمالا برا جلوگیری از عفونت و....