2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
آخه دیدم بیشتریا میخورن یعنی ۹۰ درصد دارن، یعنی همشون مشکل ضخامت دارن عجیبه. حالا منم اینسری به دکتر ...

نه عزیزم کسی که مشکل داره نمیخوره که .برای همه ست . چون داخل سیکل طبیعی ضخامت تا یه حدی بالا میره ولی برای میکرو ضخامت باید بیشتر باشه به خاطر همین استرادیول میدن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بچه هاجونم جواب آزمایشم اومده💙 این لحظه ی قشنگ رو واسه تموم خانومای منتظر سرزمینم آرزو میکنم💙 خی ...

عزیزه دلم مامان شدن مبارکت باشه خدا خودش برات نگهش میداره گلم ۱۰۰ که عالیه من با بتای ۲۳ مثبت شدم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزه دلم مامان شدن مبارکت باشه خدا خودش برات نگهش میداره گلم ۱۰۰ که عالیه من با بتای ۲۳ مثبت شدم

مرسی نازنینم💙 ممنونم از لطفت...

ازمایش دومت بتات چقدر رفت بالا اونوقت؟

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
آخه دیدم بیشتریا میخورن یعنی ۹۰ درصد دارن، یعنی همشون مشکل ضخامت دارن عجیبه. حالا منم اینسری به دکتر ...

نه عزیزم فقط برا مشکل ضخامت نیست که کسایی که مشکل دارن تعداد بالا استرادیول میگیرن..... 

چون سیکل انتقال اکثرا غیرطبیعی هست تنظیمات هورمونی سیکل عملا با دارو هست.... 

هورمون استروژن و پروژسترون باید یه جورایی منیج بشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی نازنینم💙 ممنونم از لطفت... ازمایش دومت بتات چقدر رفت بالا اونوقت؟

ازمایش دومم ۴ روز بعد شد ۲۱۷ دوباره ۴ روز بعد شد ۹۷۰ دیگه دکتر گفت از ندم تا شنبه برم سونو 

برای انتقال فریز هست به همه میدن مگه شما نداشتی؟

نه عزیزم صرفا برا انتقال فریز نیست.... 

من همه انتقالم فرش بودن و سر همه استرادیول داشتم..... 

تو سیکل نچرال نمیدن استرادیول..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها سن بارداری را چجور حساب کنم؟از پریود یا دوهفته قبل انتقال؟

من اینطوری حساب میکردم. سن جنین + دو هفته + مدت زمان از روز انتقال تا زمان حال.... 

ازمایش دومم ۴ روز بعد شد ۲۱۷ دوباره ۴ روز بعد شد ۹۷۰ دیگه دکتر گفت از ندم تا شنبه برم سونو 

چه کار خوبی کرد دکترت که گف 22 ام بری ندا جون، این حالی که من امشب دارمو انشالله هیشکی تجربه نکنه

خب پس همون من فریز نبود فرش انتقال دادم. انشالله این بار فریز انتقال میدم 

عزیزم من هر سه انتقالم فرش بود استرادیول هم داشتم..... 

معمولا دارن مگر اینکه کسی واقعا طبق شرایط هورمونیش براس تجویز نشه..... 

چه کار خوبی کرد دکترت که گف 22 ام بری ندا جون، این حالی که من امشب دارمو انشالله هیشکی تجربه نکنه

عزیزم من دکتر خودم گفته بود دو هفته قبل برم ولی الان تهران دکترم عوض شده هرچقدر گفتم بیام گفت نه الان اگه بیای احتمال دیدن ساک کمه تقریبا روز ۴۲ ۴۳ دارم میرم توام اصلا نگران نباش انشالله تاریخ بعدی که دکترت گفته برو میبینی

خداراشکر منکه دفعه اول اصلا به انتقال فرش هم نرسید ایندفعه یه فرش انتقال دادم الان هم فریز به بسته ش ...

برا همسر من نه اسپرم از نمونه بود..... 

اما چون دی اف آی بالا بود دفعه آخر به توصیه دکترش دو بار روز پانکچر ازش نمونه گرفتن به فاصله دو ساعت از هم....