2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044715 بازدید | 684405 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چه جوری انجام میدی؟

واقعیتش خیلی استرس داشتم برا انجامش زن داداشم ی راهی گفت که خیلی راحت بود برام . سیب زمینی رو حلقه می کنم و روش یه کبریت فرو می کنم عین شمع تو کیک. بعد کبریتو آتیش میزنمو لیوانو میذارم روش. لیوانو که گذاشتی هم کبریت خاموش میشه هم اون قسمت بدنو میمکه و میکشه داخل لیوان. نمیدونم تونستم توضیح بدم یا نه  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
@zizi92   عزیزم شما بادکش انجام دادی قبلا، به دوستمون راهنمایی میدی    

قربووون مهربونیت برم عزیزم. خییییییییلی لطف کردی. خدا به دل مهربونت ببخشه هر چند تایی که نی نی دلت می خواد  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
جدی بار دار شدین؟ شوهرم دی اف ای بالا بود یادم نمیاد چند فک کنم ۳۰داروخورد چند ماه

آره عزیزم، ما اون موقع دی اف آی رو چک نکردیم، نمی دونیم چند بود، ولی سیاه دونه و عسل بهش می دادم و حلوای خرما درست می کردم چهار مغز و گرده نخل می ریختم داخلش می خورد، خیلی پیاده روی می کردم، راستی پودر اینوفولیک هم روزی دو بار می خوردم، اینوفولیک خیلی عالی بود، اگه می تونی هر روز برو پیاده روی، تخمدانات حسابی فعال میشه، الهی که به زودی دامنت سبز شه عزیزم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
نمیدونم آرزو جونم بخدا خون به مغزم نمیرسه  چاره ای جز صبر ندارم برای ارامشم دعا کن قربونت برم

میلاد ازت در تعجبم با این همه سواد و دانش و....بخاطر این درصد ضعیف داری اون بچه رو اذیت میکنی 

خدا قهرش میگیره 

ببین کی گفتم بچه سالم سالمه خدا هدیه بد به کسی نمیده❤️

مرسی آلا جونم به لطف شما دوستای خوبم حالم خیلی خیلی بهتر شده قربونت برم سپردم به همونی که برام معجز ...

آفرییین مامانی گل. ان شاالله بارداری راحت و بی دردسری داشته باشی عزیزم

عبدالهیان کلا آرامش محضه خیلی دوسش دارم نیلدا به نی نی فکر کن گناه داره نبینم دیگه گریه کنی بعدا که ...

اره خدایی اینسری که بیچاره میگفت بابا یه نفرم این ناهنجاریو نداشته دنبال چی میگردی گفت بیا برو ببین دکتر حنطوش زاده چی میگه شاید اون آرومت کنه نمیدونست ایشون نابودم میکنه امروز با حرفش به جای آرامش

آره این چند وقت واقعا اذیتش کردم با این استرسام

به لطف حرفاتون واقعا حالم خیلی خوبه نیلوفر قول دادم دیگه ذره ای بهش فکر نکنم و ازین لحظه ها لذت ببرم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
اره اینو خودم چندبار خوندم یه جاش میگه ریسک نداره چون همه اون زنای تحت کنترل 2 هفته بعد تزریق واکسن ...

اخه چراتست حاملگی نخواستن ازتون قبلش انجام بدین؟؟؟خداب دلت ارامش بده خواهر

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
چرا فقط یه دونه انتقال میدین 

نمی دونم مرکز گفتن فقط یه دونه، حیفه دوتا انتقال بدی و اگه نگیره دوتاش از بین بره، به دکترمم گفتم، گفت من پنج روزه فقط یه دونه انتقال میدم، اگه دوتا انتقال بدی و دوتاش بگیره خطر زایمان زودرس هم هست، خودم دوس داشتم دوتا انتقال بدم شانس گرفتن بیشتره، دیگه اینجوری گفتن قبول کردم، ما زوج مینور هم هستیم، هفته 12 جنینا باید cvs شن، یعنی آمپول می خوره به پرز جنین و ازشون نمونه می گیرن، گفتن یکی باشه بهتره.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست