2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044696 بازدید | 684402 پست
سلام به همه دوستان من قبلا در یه مرکز دیگه دوبار انتقال منفی داشتم.او بخاطر همین از مهر بخاطر دکتر& ...

تقویتی را سعی کن کمتر از به ماه نخوری دوماه خوبه.من اون مروز نیستم ولی دوتر نصر ازایران رفته فقط برای انتقال انگاری یه هفته در ماه میاد ایران سیکلتو باهاش تنظیم میکنن

یا رب العالمین
منم جنین هام پنج روزه هست قبول نکردن دوتا انتقال بدن واسم همون یکی انتقال میدن

من فکر می کردم فقط مرکز ما اینجوریه که اصرار دارن یکی انتقال بدن، عزیزم انشاءالله با همین انتقال دامنت سبز شه  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تقویتی را سعی کن کمتر از به ماه نخوری دوماه خوبه.من اون مروز نیستم ولی دوتر نصر ازایران رفته فقط برا ...

سلام گیسو جون خوبی؟میگم شما الانم استرادیول مصرف می کنی؟ یا بجاش دوفاستون بهت داده، آخه استرادیول اینجا گیر نمیاد، میگم نکنه بعد از انتقال کم بیارم.

سلام عزیزم چرا امروز آزمایش دادم قسمتم نشد مرسی یادم بودی😘😘

عزیزم خیلی ناراحت شدم، انشاءالله به زودی دامنت سبز شه گلم    

💙 دوستای خوب مجازی...

مامانای چشم انتظار صبور💙

همین الان از آزمایشگاه میام. جوابش عصری امادست.

شما رو بخدا قسم، تو دلتون، با اون قلب پاکتون، به نیت مادرشدن همه خانومای چشم انتظار و مثبت شدن آزمایشم بعد پنجمین انتقالم، یه صلوات بفرستید که خیلی خیلی خیلی محتاج نفسهای گرمتونم💙

ما را به دعا کاش فراموش نسازند...

رندان سحرخیز که صاحب نفسانند💙

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
سلام عزیزم .صبح شما هم بخیر .اول از همه صبح ها یه لیوان آب ولرم ناشتا بخور .در طول روز ۸ لیوان آب بخ ...

؟🙏🙏🙏🙏😘😘😘😘😘

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
آلوسیاه ندیدم اومده یانه ولی اگه هست بخور توت هم خیلی خوبه انجیرهم بخیسون وبخور با ابش

ممنون جونم والا رفلاکس شدید معده صفرام لجن آورده از اینور یبوست گریبانگیرم شده درمان هم کردم نشد توکل بخدا فک کنم همه ی اینا بخاطر یبوسته

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام گیسو جون خوبی؟میگم شما الانم استرادیول مصرف می کنی؟ یا بجاش دوفاستون بهت داده، آخه استرادیول ای ...

سلام ممنون شماخوبی؟

نه استرادیول روزی ۳تارادارم بجای امپول گفتم شیاف بده گفت دوتاشیاف کمه روزی ۲هم دوفاستون داد.کدوم شهری؟بعضی جاها دارن بدون نسخه نمیدن منم داروخونه نداشت نسخه مو کند فعلا که دارم اگه مثبت شدم باید برم دوباره بنویسه شیاف ودوفاستون هم فقط تاروز ازمایش دارم

یا رب العالمین
ممنون جونم پیاده روی همیشه دارم میوه ها آلو پس بگیرم ،روغن زیتون هم خیلی کم استفاده میکنم پس استفاده ...

ان شاالله از همينا نتيجه ميگيري عزيزم😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
اره خدایی اینسری که بیچاره میگفت بابا یه نفرم این ناهنجاریو نداشته دنبال چی میگردی گفت بیا برو ببین ...

سلام نیلدا جون.من تازه پیام ها رو خوندم .خدا رو شکر کردم که نوشتی حالت بهتره.اما میخواستم بگم چرا همش داری به یک درصد فک میکنی؟چرا اون ۹۹ درصد رو نمی بینی.یک درصد یعنی عملا هیچ مشکلی نیست

توروخدا اینقدر بهش فک نکن دلتو و بچه رو بسپار به خدا.مطمئن باش خدا هوای اون طفل معصوم رو داره.اگه بسپری به خدا و دیگه بهش فک نکنی اون موقع معجزه خدا رو میبینی.من مطمئنم نی نی سالمه سالمه . 

عزیزم اینهمه تو آزمایش ها برای بچه ها احتمال سندرم داون یا تریزومی میدن بعد بیچاره مادرا میرن سلفری میدن میبینن بچه سالمه .اون موقع تو نشستی برای یه درصدی که هنوز هیچی هم ازش گزارش نشده زانوی غم بغل گرفتی

عزیزم این امپول رو به منم داده گفته روز انتقال بزنم به شما کی تزریق کردن امپول gcsf رو منظورمه 

همون یکشنبه که رفته بودم پیشش زد

روز انتقال آمپول و شیاف پروژسترون زدم 

پیش کدوم دکتر میری

سلام نیلدا جون.من تازه پیام ها رو خوندم .خدا رو شکر کردم که نوشتی حالت بهتره.اما میخواستم بگم چرا هم ...

بخدا آفتاب جون دست خودم نبود دکتر دیروز با حرفاش داغونم کرد بخدا حتی این 1 درصدم اون نگفت دکترای دیگه گفتن و خودم تو مقالات خوندم اون میگفت احتمالش هست گفتم تا حالا موردی گزارش شده گفت نه اما خوب صفر نیست که احتمالش. یعنی یه حرف امیدوارکننده نزد که من چشمم اون یه درصد ناچیزو چشم پوشی کنه انگار فقط میخواست از سر خودش باز کنه، گفتم که حتی بهم گفت میتونی سقط غیر قانونی کنی چون من نامه نمیدم بخدا اگه من یه کلمه حرفی از سقط زده باشم من اصلا تو شوک بودم و اصلا حرف نمیزدم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزيزم چه ناراحتي اخه چه يكي چه دوتا فرقي نميكنه فقط صحيح و سالم باشن اونم براي ماهايي كه به سختي به ...

آره بابا من خودمم یه قلو میخواستم والا قراره من نگه داری کنم که واقعا برام سخته

دکتر میگه خودت بچه ای چجوری میخواستی دوقلو رو نگه داری😂😂

عزیزم ان شالله خدا حودش حافظش باشه تو هر بارداری ممکنه ۵ درصد اشکال ژنتیکی باشه. ولی اینهمه بچه سالم ...

سپردم به خودش قربونت برم بله واقعا همینه همه همینو بهم میگن مرسی که با حرفاتون حال داغونمو خوب کردید

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
معمولا دوساعت قبل انتقال زیرجلدی میزنن به من تجویز کرده یکی دو روز قبل یکی دوساعت قبل انتقال

انشالله نتیجه بگیری عزیزم ❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷