2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044697 بازدید | 684402 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سارا جون تا حالا پیش 3 تا دکتر رفتم حرف همشون عین همه میگن سال 82 این واکسن به کل ایران تزریق شده و ...

سلام نیلداجونم.خودتو اینقدر ناراحت نکن.واقعا اگر بسپاری به خدابهترینارو برات رقم میزنه.خودتو ونی نی جون اذیت کن عزیزجان.نینی جونت معجزه است وسالم وصالح نگران نباش بسپار به خدا خودش داده خودشم برات سالم نگه میداره.بهش فکرنکن.گر نگهدار من آن است که خود می داند...شیشه رادر بغل سنگ نگه می دارد..یادته قبلا گفته بودم.خودتو نی نی جونت نگران نکن بزار لذت ببری از این ۹ماه.  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
منم میرم جهاد بچه ها دکترتون کیه دکتر منکه دانایی

من دکتر ثابتی انتخاب نکردم . پانکچرم با دکتر موسی پور بود انتقالم با دکتر حیدری. تعریف دکتر دانایی رو هم زیاد شنیدم کلا یکشنبه ها که روز ایشونه خیلی شلوغ میشه مرکز

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها اینجا کسی بادکش گرم انداخته برا رحم؟ ی سوال داشتم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
کسی اینجا قبل انتقال بادکش انجام داده؟

عه چه جالب سوال منم هس. من بادکش گرم انداختم دو بار (گفتن 14 بار یه روز درمیان انجام بدم واقدام هم نداشته باشم اون مدت) . من از بار دوم دل درد پریودی هر از گاهی میگیرم. در حالیکه تازه 17 دوره ام هستم. میخواستم ببینم اونایی که تجربه شو داشتن طبیعیه این؟

من دفعه اول انتقالم انجام دادم

بادکش گرم بود عزیزم. میشه سوال قبلی منو که همین بالا پرسیدمو هم ببینی شمام دل درد و کمر درد و تیر کشیدن پهلو داشتی؟

بهتره اول صبح باشه  عصر بود ولی سه چهار ساعت سرویس نرفته بودم

سلام عزیزم خوبی .آزمایش ندادی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سارا جون تا حالا پیش 3 تا دکتر رفتم حرف همشون عین همه میگن سال 82 این واکسن به کل ایران تزریق شده و ...

عزیزم من خودم یکی از اون کادری هستم که به همه سال ۸۲ واکسن زدیم ..تا جایی که من یادمه زن باردار باید از سن حاملگیش چند هفته گذشته باشه تا جنین درگیر عوارض بیماری بشه...بعید میدونم تو دلی شما تو معرض خطر باشه...بعد از تزریق واکسن تب کردی یا نه؟؟؟

سلام نیلداجونم.خودتو اینقدر ناراحت نکن.واقعا اگر بسپاری به خدابهترینارو برات رقم میزنه.خودتو ونی نی ...

مرسی قربونت برم 

بخدا انقدر خداروشکر میکنم که شماهارو اینجا دارم هیچوقت انقدر احساس خوشبختی نکرده بودم مرسی از انرژی مثبتت خیلی حالم بهتره عزیزم بازم ممنونم که انقدر خوبی و بهم آرامش میدید

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم من خودم یکی از اون کادری هستم که به همه سال ۸۲ واکسن زدیم ..تا جایی که من یادمه زن باردار باید ...

ااا واقعا؟ یه دکتر گفت بهم این واکسن فقط از طریق جفت منتقل میشه و اون زمان که تو زدی اصلا جفت وجود نداشته و بند ناف نداشته حتی جنین لانه گزینی نکرده بوده و تا این اتفاق بیوفته 3 هفته از تزریق واکسنت گذشته و بیماری ضعیف شده تو بدنت

نه اصلا هیچ علایمی بعد از تزریق واکسن نداشتم

یه سوال بپرسم من چندجا خوندم این واکسن پودریه با مقطر قاطی میشه اما اینی که به من زد کلا مایع بود

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
بعدم گفت اجازه سقط برای این واکسن صادر نمیشه چون احتمال عارضه اش خیلی کمه میتونی اگه تمایل داری سقط ...

نه عزیزم چه حرفیه؟ خودشم که گفته احتمالش کمه. این کارو نکن. بسپار به خدا  و امام زمان ان شاالله اخر بارداریت صحیح و سالم بغلش می کنی و به این روزات میخندی