2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044467 بازدید | 684390 پست
ممنونم عزیزم  خوشحالم فقط میگم خدایی نکرده بعد از ریداکت مشکلی برای اون دوتاپیش نیاد. همسرم ه ...

مشکلی پیش نمیاد عزیزم نگران نباش

احتمال زیاد میتونید رضایت محضری بگیرید با خودتون ببرید

عزیزم ازمایش ایمنی دادی که پردینوزون میخوری از چند وقت قبل انتقال شروع کردی به خوردنش

بله آز دادم مشکلی هم نداشتم. من فعلا برای قبل پانکچر دارم میخورم‌

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر اصلا درباره امینو بم چیزی نگفته فقط ی ازمایش ژنتیک نوشت‌واسم  ازمایشگاهی که رفتم اینو‌گف& ...

عزیزم متصدی آزمایشگاه اصلا در جایگاهی نیست که بخواد برات آمنیو تجویز کنه. حالا اگه سونو پیشنهاد میکرد یه چیزی. بعدم فقط به حرف دکترت گوش کن. نتیجه سونو رو که دید چی گفت؟

آمنیو درد نداره. من ریداکت رو نمیدونم ولی اگه قرار شد بری برای آمنیو پیش بهترین دکتر برو که اذیت نشی. فقط یک درصد احتمال خدایی نکرده سقط داره. من بعدش نه آبریزش داشتم نه لک. همونجا هم ده دقیقه دراز میکشیدیم بعد پا میشدیم میومدیم خونه. گفتن سه روز استعلاجی بگیر خونه بمون اما نیاز به مطلق نیست. کلا اصلا وحشتناک نبود. دردش برای من مثل یه انوکسا زدن به شکم بود. یکیش یه ذره بیشتر. 

خانما من امروز رفتم سونو روز ۱۴ ضخامت رو بهم گفت شیش ونیم به نظرتون کم نیست ۵ روز دیگه انتقال دارم چ ...

عزيزم من يك هفته مونده به انتقال ٨.٢ بود ، استراديول را بكن ٤ تا و ترجيحا خارجي شو تهيه كن و  پودر NAC بخور ، انوكسا يا هپارين داري؟ 

بعدش استراحت مطلق بودم و شیاف استفاده میکردم خون و آب هم تا چند روز داشتم بعد قطع شد باشیاف روزی سه ...

خدا رو شكر كه به سلامتي انجام شده ، يعني چهار قلو داشتين و  الان دوقلو داريد؟ 

عزیزم متصدی آزمایشگاه اصلا در جایگاهی نیست که بخواد برات آمنیو تجویز کنه. حالا اگه سونو پیشنهاد ...

دکتر ان تی دید هیچی نگف 

ممنونم عزیزم باحرفات خیلی اروم شدم از صبح تاالان استرس و نگرانی

دکتر ان تی دید هیچی نگف  ممنونم عزیزم باحرفات خیلی اروم شدم از صبح تاالان استرس و نگرانی

پس منظورش این بود که مشکلی نیست خداروشکر ❤️ وگرنه حتما بهت میگفت مشاوره پریناتالوژیست بگیری.

ان تي چند بود؟ اخه چرا اينكارارو ميكنن وقتي ان تي خوبه😭😭من چندجا شنيدم براي دوقلوها اصلا ازمايش نب ...

وای تو چرا دست و پات رو گم کردی 😂 کی با تو کار داره الان؟؟ نه عزیزم اون متصدی یه چرتی گفته، تو به خودت نگیر 😅

ببخشید سیلویا جان شما مشکل اندومتریوز داشتید؟

والا نمي دونم بهش چي ميگن ولي چند تا دكتر من را سونو كرده بودند متوجه چيزي نشده بودند اما دكتر انصاري پور با اولين سونو مشكوك شد و منو سونو  داپلر فرستاد و بعد هم كه جوابش اومد گفت بايد سه تا زولادكس بزنم كه اينا كوچيك بشه  نمي دونم  واقعا چي  بوده 

خانما من امروز رفتم سونو روز ۱۴ ضخامت رو بهم گفت شیش ونیم به نظرتون کم نیست ۵ روز دیگه انتقال دارم چ ...

کاربر berenjak هم مثل شما بود روز 14 ضخامتش 6/5 بود دکترش داروهاشو اضافه کرده بود گفته بود اکه صخامتش بیشتر شد 24 سیکل واسش انتقال میده امروز دوباره میخواست بره سونو 

دکترتون کیه ؟

لابد دکترتون حساب کرده تا 5 روز دیگه زیاد تر میشه ضخامتتون

منم انتقالم روز شنبه هست باهمیم پس 

شما تعیین جنسیت بودین درسته؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
والا نمي دونم بهش چي ميگن ولي چند تا دكتر من را سونو كرده بودند متوجه چيزي نشده بودند اما دكتر انصار ...

اخه منم میخاستم عرق رازیانه بخورم گفتن برا منکه اندومتریوز دارم خوب نیست

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم