2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044109 بازدید | 684359 پست
من علائم منفی شدن دارم😢😢😢  

میگم چرا منفی فکر میکنی نغمه جونم به خدا این علائم همش الکیه میگی رحمت سرده وقتی دست میذاری خدا شاهده مال من اینقد گرم بود بعد چی شد منفی. من پاهام یخ بود شب ششم لرز گرفتم. از ۵ روز بعد انتقال یه روزایی یهو رحمم یه جوری تیر میکشید که نگو. تو رو خدا به علائم فکر نکنید همش حرفه انشالله که خودتو. تمنا. فرزی. نیکانام . پونه مثبت میشید و روحیه منم شاد میشه.😍😍😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

[QUOTE=193983143]میگم چرا منفی فکر میکنی نغمه جونم به خدو این علائم همش الکیه میگی رحمت سرده وقتی دست میذاری خدا شاهد ...[/QU

سارای عزیزم ممنونم ازت 

انشاالله مامان شدنت 🌺🌺🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما دوقلو باردار هستین ازمایش امنیوسنتز هم واستون نوشتن؟؟؟ من ان تی که انجام دادم هیچ مشکلی ند ...

من آمنیو دادم. چون تو ان تی گفتن ضربان قلب یکی از قل ها بالاست و کوچیکتر از اولیه. ولی خوب از هر دو دادم.

ندیدم بی دلیل بگن آمنیو بدن. دکترت نظرش چیه؟

[QUOTE=193983143]میگم چرا منفی فکر میکنی نغمه جونم به خدو این علائم همش الکیه میگی رحمت سرده وقتی دس ...

فدات شم عزیزم خیلیییی براتون دعا میکنم اگه لایق باشم. الهی آمین

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
میگم چرا منفی فکر میکنی نغمه جونم به خدو این علائم همش الکیه میگی رحمت سرده وقتی دست میذاری خدا شاهد ...

مرسی عزیزم به یادمون هستی😘 

انشالله شما هم به زودی مامان میشی😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من علائم منفی شدن دارم😢😢😢 

نه دیگه این چیه از خودت دراوردی😂

خانوم همچین چیزی نداریم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من هم فقط بعضی اوقات گرفتگی های پریودی دارم، علائمی که نشون دهنده مثبت بودنه اصلا ندارم، تازه دست به ...

رحم منم گرم نبود. عزیزم اینا همش چرت و پرته. بریز دور. فقط آزمایش نشون دهنده بارداریه

من آمنیو دادم. چون تو ان تی گفتن ضربان قلب یکی از قل ها بالاست و کوچیکتر از اولیه. ولی خوب از ...

دکتر اصلا درباره امینو بم چیزی نگفته فقط ی ازمایش ژنتیک نوشت‌واسم 

ازمایشگاهی که رفتم اینو‌گف 

بعد از ظهر بادکترم‌حرف میزنم ببینم چی میگه 

درد ریداکت خیلی زیاد بود دیگه نمیتونم درد امینو تحمل کنم. 

😂😂 ما تا پای جان مبارزه میکنیم، امیدوارم خدا خیر و صلاحش رو در مادر شدنمون قرار بده

ان شالله دعات مستجاب میشه👶👶