2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043869 بازدید | 684348 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جواب آزمایشم اومد منفی شد 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

آخه بیبی چکات دوتاش واقعا از مثبتم فراتر بود

مگه آمپول hcg زده بودی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
دارم دیوونه میشم اخه چرا😭😭😭😭😭اونهمه امیدواری .دوسال از عمرم تو مرکز و رفت و امد رفت الکی من تا ...

عزیزم شما خداروشکر هنوز خیلی وقت داری چرا اینقد زود خودتو درگیر کردی اگه واقعا کیس تخمک اهدایی هستی پس از دست دادن زمان برای شما مهنی نداره  الان برو چندسال با همسرت دونفری عشقو حال کنید زندگی کنید بعد بازم تخمک بگیرید و درمانو شروع کنید اینجا کسایی هستن که ۲۰ سال از شما بزرگترن باز اینقدری که شما نگرانی نگران نیستن

خب اگه ضعیفن و قابلیت بلاست شدن ندارن نباید بزارن برای بلاست همین الانم میرفتی سه روزه انتقال میداد ...

من دکتر زنان نگفته میگفت هرجوری فریز باشه همونجور انتقال میدن ولی یردز زودتر دراوردن یه خانم دیکه هم میگفت یروز زودتر براش دراوردن ازبین رفته بودن اوناهم‌مشکل از اسپرم بود

یا رب العالمین
@بیدار_هشیار من ۱۵سالگی ازدواج کردم دوسال بچه نخواستم الان سه ساله درگیر درمانیم مشکل حرکت صفر اسپ ...

هنوز خیلی وقت دارید چندسال دونفری لذت ببرید اینقد خودتونو درگیر بچه نکنید بچه دارم میشید انشاالله

نه ۲۴سالمه

ان تي چند بود؟ اخه چرا اينكارارو ميكنن وقتي ان تي خوبه😭😭من چندجا شنيدم براي دوقلوها اصلا ازمايش نبايد داد فقط سونو انومالي ولي متاسفانه دكتر منم نوشته😞فردا جوابش مياد استرس گرفتم😞😞

خداياشكرت....❤️ 
در چه حالی عزیزم؟لکه بینیت قطع شد؟

سلام عزییییزم مرسی که بیادم بودی اره خداروشکر سه روز لکه بینی داشتم دیگه قطع شد دوباره داروهامو طبق روال قبلی دارم استفاده میکنم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
ان تي چند بود؟ اخه چرا اينكارارو ميكنن وقتي ان تي خوبه😭😭من چندجا شنيدم براي دوقلوها اصلا ازمايش نب ...

اتفاقا دکتر منم گفت اصولا برای دوقلوها آزمایش غربالگری نمی نویسیم و فقط سونو میگیم انجام بدن.یعنی خوب که من رفتم آزمایش غربالگری اول رو دادم اینو گفت .گفتم خوب خودتون برام نوشتین.گفت حالا اشکال نداره

2810