2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043986 بازدید | 684353 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چکارکنم نمیشه استرس نگیرم میگه اینا ضعیف بودن اگه انتقال هم میدادی نمیگرفت خوب پس بقیهدش هم همینجوره

خب اگه ضعیفن و قابلیت بلاست شدن ندارن نباید بزارن برای بلاست

همین الانم میرفتی سه روزه انتقال میدادی

من رویان از جنین شناسی پرسیدم گفت هر دستوری که دکتر زنان بده انجام میدیم. گفت اگه بگه سه روزه، سه روزه انتقال میدیم. و اگه بگه پنج روزه، اول چک میکنیم ببینیم قابلیت پنج روزه شدن رو داره یا نه.

من بهش گفتم روز فریز جنین شناس بهم گفته قابلیت بلاست داره یعنی بدون اطلاع میزارید برا بلاست. گفت نه چون دکتر زنانت گفته سه روزه دیگه نمیزاریم ولی اگه از دکتر زنان دستور بیاری دوباره چکشون میکنیم ببینیم قابلیت بلاست دارن یا نه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
زوده برای بیبی نگران نباش  میشه بکی مشکلتون چی بود چرا اینقد زود خودتونو درگیر بچه کردید

سلام عزیزم

دیروز برنامه طبیب شبکه ۳ متخصص طب سنتی ایرانی می گفت مواردی که برای خانوم باردار منع مصرف داره مثل زعفرون، خاکشیر و ... اگر در حد یک بار مصرف باشه جای نگرانی نداره.

مثلا حواست نبوده و یک لیوان شربت خاکشیر خوردی این اشکالی نداره باید در خوردن ممنوعات، تکرار و مداومت نداشته باشی

نگران نباش مشکلی پیش نمیاد

ان شالله با خبر مثبت خستگی هات بریزه. 

چه دعای قشنگی در حقم کردی 😘مرسی عزیزم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
جواب آزمایشم اومد منفی شد 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیز دلم 😞😞😞😞😞😞حتمااا خیر و مصلحت خدا در این بوده...هیچی نمیتونم بگم ک دلت آروم بشه..فقط از خدا میخام ب دلت آرامش بده

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلاام به روماهت خواهرکم. خوبی؟ چه خبر؟؟؟؟ چیشد؟ کی میری ازمایش؟  من خدابخوادمیخوام تاشهریور اس ...

ممنونم خوبم خداروشکر

آخخخی عزیزم انشالله شهریور با انرژی کامل استارت میزنی

واقعا سخته میفهمم. از دکتر زنان نپرسیدی که از نظر جسمی چند وقت بعد میشه انتقال داد؟

من احتمالا فردا برم برا آزمایش. چشمم آب نمیخوره ... ولی تا لحظه آزمایش امید دارم. 

جواب آزمایشم اومد منفی شد 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیزززززززززم

پس این بی بی چکا چی بود؟😭😭😭😭😭😭😭

غصه نخور عزیززززم😢😢 

2810