2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044334 بازدید | 684378 پست
فرزی علائم نداری؟

نه اصلا

هیچ خبری نیست

بعیده مثبت بشم

تو چی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فرزی علائم نداری؟

نه اصلا

هیچ خبری نیست

بعیده مثبت بشم

تو چی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
متاسفانه وقتی کسی منفی میشه من کلا نمیتونم پیام بزارم  از خدا میخوام هیچکس این لحظه رو تجربه ن ...

الهییییی آمیییییین....

خیلی سخته...

نمیدونم چرا گریم گرفته یهو...

خداوندا دلمون شکستست💔 با عشق این همه هورمون میخوریم و عوارض احتمالیشو به جون میخریم💙

با عشق دردِ تزریقِ اینهمه امپول رو تحمل میکنیم فقط به عشق مادر شدن... تازه خیلیامون هم این راه و چندین باره تجربه کردیم😥

خدایا یه نگاهی، یه توجهی، یه اجابتی💙

یا غیاث المستغیثین...💙

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
الهییییی آمیییییین.... خیلی سخته... نمیدونم چرا گریم گرفته یهو... خداوندا دلمون شکستست💔 با عشق ا ...

😭😭😭 به خدا این همه هورمون ، این همه عوارض،

خدایا هیچ کس درکمون نمیکنه، خودت به دادمون برس

الهییییی آمیییییین.... خیلی سخته... نمیدونم چرا گریم گرفته یهو... خداوندا دلمون شکستست💔 با عشق ا ...

عزیز دلم چه قشنگ حرف دل مارو زدی 

انشاالله خودت خبر مثبت بدی قربونت

سلام عزیزم دیروز برنامه طبیب شبکه ۳ متخصص طب سنتی ایرانی می گفت مواردی که برای خانوم باردار منع مصر ...

عزیزم خیلی ممنون از راهنماییت همش استرس داشتم و خودمو سرزنش میکردم

مطالب اینترنت ادمو دیوونه میکنن 

سلام شوهرم ازواسپرم بود خودم مشکلی نداشتم ۴تا جنین فریز شد که دوتا انتقال دادم قبلا اونم مثبت شد ول ...

حساسیت به پروژسترون رو چجوری متوجه شدین؟

چند هفته ای؟ یعنی ترشح آبکی زیاد هم داشتی؟

عزیزم شما دوقلو باردار هستین ازمایش امنیوسنتز هم واستون نوشتن؟؟؟ من ان تی که انجام دادم هیچ مشکلی نداشت. ولی ازمایشگاه میگه برا سلامتی جنین دوقلو از نظر ژنتیکی. راه دیگه ایی جز امینوسنتز نیس

سلام شوهرم ازواسپرم بود خودم مشکلی نداشتم ۴تا جنین فریز شد که دوتا انتقال دادم قبلا اونم مثبت شد ول ...

امپولاتو خونه میزدن؟

از روز اول علائمت چی بود؟