2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044126 بازدید | 684361 پست
خانما کی قبل انتقال ویاگرا داشته؟تاکی گفتن مصرف کنید؟

نگران نباش من خودم پرسیدم تا کی گفت اگه نمیپرسیدم چیزی نمیگفت فکر نکنم مهم باشه تا کی بزاری 

تست کرونا کی دادین شما؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا من فقط یه بار بارداری خارج رحم داشتم که منجر به ازدست دادن لوله سمت راستم شد.. به فاصله دوسال ط ...

سلام شرایط منم مثل شماست تقریبا یه دختر سه ساله دارم بعد یه سال بارداری خارج رحم داشتم لوله موبرداشتن اون یکی لولمم بسته بود چرا نگرفته نمیدونین ؟مشکل دیگه ای دارین؟

پس چقدر برامن کم بوده شما انتقالت کی هست؟ضخامتت چطوربود؟

ضخامتم روز 11 پریودی 8 بود انتقالمم هم 18 ،پریودم میشه 

انشاالله فردا انتقال خوبی داشته باشی و نی نی ها به دلت بچسبن

ضخامتم روز 11 پریودی 8 بود انتقالمم هم 18 ،پریودم میشه  انشاالله فردا انتقال خوبی داشته باش ...

من روز ۸پریود ۷بود ۱۳ سیکل انتقالمه.

ویاگرا براچی به شما دادن؟

من یبار سیکلم کنسل شد خونرسانی ضعیف بود ایندفعه که رفتم ویاگرا اضافه کرد

یا رب العالمین
هماتوم ندارم عزیزم. جفتم پایینه .اولش خونریزی  شدید و قرمز و روان بود بعدش غلیظ تر شده شبیه پری ...

@عشق110    

عزیزم کاربری عشق 110فک کنم خونریزی خیلی شدید داشت که الان ان شاءالله حالشون خوب باشه

برات تگش کردم 

من روز ۸پریود ۷بود ۱۳ سیکل انتقالمه. ویاگرا براچی به شما دادن؟ من یبار سیکلم کنسل شد خونرسانی ضعیف ...

نمیدونم برا چی داد

منم مثل شما مرکز مشتاقم فکر کنم نتیجش خوب بوده میدن به کسایی که تو سیکل انتقال هستن

من روز ۸پریود ۷بود ۱۳ سیکل انتقالمه. ویاگرا براچی به شما دادن؟ من یبار سیکلم کنسل شد خونرسانی ضعیف ...

عزیزم برو بخواب که صبح سر حال باشی 

موفق باشی مامان خوشگله

ب سلامتي عزیزم 

خدا پشت و پناهت ❤❤🤗🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
ببخشید میشه یه کم توضیح بدین چیکارکردین دفعه چندم مثبت چدین کارخاصی انجام دادین مشکلتون چی بود ای وی ...

سلام

شوهرم ازواسپرم بود خودم مشکلی نداشتم ۴تا جنین فریز شد که دوتا انتقال دادم قبلا اونم مثبت شد ولی نمیدونستم بدنم حساسیت داره به پروژسترون و سقط شد اما خداروشکر دیگه فهمیدم و بخاطر انتفال دومم پروژسترون نزدم و بازم مثبت شد و خیلی خوبه خداروشکر

خانما من فردا انتقال دارم دعاکنید برام

عزیزم انشالله فردا میری ونی نی های نازت رو میاری خونه و سالم وسلامت میان بغلت 🤩

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷