2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044458 بازدید | 684390 پست
سلام عزیزم. روز ۱۳. نه نزدم😄🙈 ای جونم بسلامتی، آره واقعا خیلی استرس داره بقول خودت اگه کتاب بخون ...

وای فرزی جون، منم هی میگم نمیام اینجا که بخونم استرس بگیرم، ولی باز میاما😂😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم. روز ۱۳. نه نزدم😄🙈 ای جونم بسلامتی، آره واقعا خیلی استرس داره بقول خودت اگه کتاب بخون ...

انشاالله آزمایش میدی و با یه بتای تپل خوشحالمون میکنی 

فردا میری آزمایش؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام عزیزم، انشاءالله به سلامتی انتقال بدی و دامنت سبز شه، منم فردا میرم سونو اگه ضخامتم خوب باشه گف ...

اااا چه خوب پس انتقالمون باهمه انشاالله و با هم مامان میشیم به امید خدا

روز 11 رفتم سونو ضخامتم 8 بود 

انتقالم روز 18 میشه

حتما ضخامتت بیشتر شده تو این چند روز 

دکترتون رستمی بود درسته بهش اعتماد کن چون دکتر خیلی خوبیه مطمئن باش اگه دیر بود سیکلتو کنسل میکرد میگفت ماه دیگه

انشاالله با اولین انتقال مامان بشی 

اااا چه خوب پس انتقالمون باهمه انشاالله و با هم مامان میشیم به امید خدا روز 11 رفتم سونو ضخامتم 8 ب ...

ممنون عزیزم  مرکز ناباروری رستمی میرم ولی دکترم فلاحی هست، می دونی دکتر به نظرم دیر دوز استرادیول رو برام افزایش داد، از 14 سیکل کرد 4 تا، کاش زودتر افزایش داده بود، ضخامتم زودتر بالا می رفت، استرس دارم راستش، فردا میرم دکتر بهم میگه ضخامتم چطوره، شنبه انتقالم هست یا کنسل میشه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ممنون عزیزم   مرکز ناباروری رستمی میرم ولی دکترم فلاحی هست، می دونی دکتر به نظرم دیر دوز استرا ...

عزیزم استرس نداشته باش

فردا میری سونو و  ضخامتت عالیه شده 

حتی اگه زیاد هم نمیکرد دوباره ضخامتت با سه تا قرص هم رشد میکرد 

ضخامتت به 8 رسیده حتما مطمئن باش

عزیزم استرس نداشته باش فردا میری سونو و  ضخامتت عالیه شده  حتی اگه زیاد هم نمیکرد دوباره ...

ممنون از دلگرمیت مهربون  توکل به خدا

وای فرزی جون، منم هی میگم نمیام اینجا که بخونم استرس بگیرم، ولی باز میاما😂😂

دیگه از سَر ما گذشت😂😂😂

بقیه که تازه میخان انتقال بدن باید رعایت کنن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
انشاالله آزمایش میدی و با یه بتای تپل خوشحالمون میکنی  فردا میری آزمایش؟

نمیدونم وقت کنم برم یا نه

تا عصر خودم و آقایی دستمون بنده

اگه وقت نشد پس فردا میریم🙈🙈 برام دعا کن عزیزم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم، انشاءالله به سلامتی انتقال بدی و دامنت سبز شه، منم فردا میرم سونو اگه ضخامتم خوب باشه گف ...

سلام عزیزم

به سلامتی انتقال بدی 

نه همه چیت خوبه

۲۴ هم دیر نیست

من الان انتقال دادم و همین روزا ازمایش میدم

کلا روزی که سونو شدم و دارو گرفتم روز دوم پری بود و دکتر برای ۱۹ پری وقت سونوی بعدی رو بهم داد. من خودم روز ۱۸ سیکلم رفتم و ضخامتم ۸و نیم بود همون موقع برا ۲۱ سیکل بهم وقت داد

قبلترش پرسیده بودم اگه ۱۹ سیکل که میام ضخامتم خوب نباشه چی میشه؟ دکتر بهم گفته بود تا چند روز بعدش داروهارو ادامه میدیم.

یعنی وقت هست

ولی خب از وضعیتم روز ۱۸ راضی بود و تاریخ انتقال رو ۲۱ زد. تازه دز داروهامو برای روزای آخر کم کرد

اصلا نگران نباش خداروشکر همه ی دکترا حواسشون هست و اطلاعاتشون کامله 

من چون ب دکترم خیلی خیلی اعتماد دارم میدونستم بهترین شرایط رو برام درنظر گرفته برا همین درمورد ضخامت اصلا باهاش حرف نزدم

چون اگه نیاز می دید هم فرصت داشت و هم میتونست دوز دارو رو بیشتر کنه. میخام بهت بگم ضخامت حتما نباید نه و ده باشه.

سلام عزیزم به سلامتی انتقال بدی  نه همه چیت خوبه ۲۴ هم دیر نیست من الان انتقال دادم و همین ...

سلام فرضی جون، ممنون گلم، خیالم راحت شد

انشاءالله به زودی خبر خوش بارداریتو برامون بیاری عزیزم      

خانما من فردا انتقال دارم دعاکنید برام

گیسو جون خدا به همرات عزیزم، انشاءالله با نی نیای ناز میای و به دلت محکم میچسبن و بعد از 9 ماه سالم میان بغلت