2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044465 بازدید | 684390 پست

سلام بچه ها من روز بیست وهشتم انتقال داشتم دوتا بلاست روز هشتم انتقالبی بی چک هاله خیلی کمرنگ روز ۱۲م ازهاله قبلی پررنگتر ولی روز ۱۴م عدد بتام یک بود دیگ آزمایش تکرار نکرده ام داروهارو هم قط کردم و روز ۱۶م پریود شدم ولی الا حالت تهوع نفس کم میارم بدنم داغه دوستام میگن شاید آزمایش اشتباه کرده میخوام اگ همسرم بی بی چک بگیره اول امتحان کنم بعد برم آزمایش بدم دوباره

خدای مهربونم مواظب همسرم باش خداجونم میدونی ک چقد دوسش دارم سپردمش ب خودت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها تو رو خدا هر کس تجربه ای داره کمکم کنه .دارم داغون میشه .تو هفته ۲۴ هستم .پریشب تو خواب برای ...

عزیزم من هفته ی ١٨ خونریزی شدید کردم خیلی شدید بود 

دکتر منم انوکسا و اسپرین رو قطع کرد و روزی دو تا امپول پروژسترون میزدم

تا یه مدت مثل پریود خونریزی داشتم و تا دو ماه لک میدیدم

اون اوایل که خونریزی زیاد بود بیشتر خوابیده بودم در حد دستشویی بلند میشدم و در طول روز کمی قدم میزدم تو خونه ولی کلا خونه بودم  و هیچ جا نرفتم. الانم دخترم کنارم خوابیده. نگران نباش و مراقب خودت باش.

راستی برای من علتش یه هماتوم بزرگ بود 

شما سونو نرفتی؟

عزیزم من هفته ی ١٨ خونریزی شدید کردم خیلی شدید بود  دکتر منم انوکسا و اسپرین رو قطع کرد و روزی ...

الهی شکر عزیزم .خدا برای هم نگهتون داره .هماتوم ندارم .ولی جفت پایینه .هیچ کار سنگینی هم نکرده بودم .تو رو خدا دعا کن خدا برام نگهش داره

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم من هفته ی ١٨ خونریزی شدید کردم خیلی شدید بود  دکتر منم انوکسا و اسپرین رو قطع کرد و روزی ...

احساس میکنم خونریزیم غلیظ تر شده. واسه شما هم همینطور بود

بچه ها تو رو خدا هر کس تجربه ای داره کمکم کنه .دارم داغون میشه .تو هفته ۲۴ هستم .پریشب تو خواب برای ...

What causes bleeding at 24 weeks pregnant?
Bleeding often happens as the lower part of the uterus thins during the third trimester of pregnancy. This causes the area of the placenta over the cervix to bleed

چه عواملی باعث خونریزی در هفته 24 بارداری می شود؟
خونریزی اغلب با نازک شدن قسمت تحتانی رحم در سه ماهه سوم بارداری اتفاق می افتد. این امر باعث خونریزی ناحیه جفت بالای دهانه رحم می شود

نگران نباش مشكلي نيست 

سلام بچه ها من روز بیست وهشتم انتقال داشتم دوتا بلاست روز هشتم انتقالبی بی چک هاله خیلی کمرنگ روز ۱۲ ...

آخی عزیزم ای کاش باردار باشی هیچ چیزی غیرممکن نیست

اینبار یه آزمایشگاه دیگه برو

انشالله دلتون شاد بشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
الهی شکر عزیزم .خدا برای هم نگهتون داره .هماتوم ندارم .ولی جفت پایینه .هیچ کار سنگینی هم نکرده بودم ...

عزیزززم اصلا استرس نداشته باش.مامان من سر حاملگیش انقدر خونریزی کرد که فکر میکرد بچش نمیمونه.ولی موند خداروشکر.بسپارش به خدا.اصن نترس.که بدتر میشه همه چی خدا کمکت میکنه.فقط رعایت کن

What causes bleeding at 24 weeks pregnant? Bleeding often happens as the lower part of the uterus th ...

عزیزم من هنوز تو سه ماهه دوم هستم .تو سونو هم از دکتر پرسیدم جفت خونریزی کرده یا یه چیز دیگه است هی گفت صبر کن صبر کن .اخرشم تو برگ سونو همه چی رو نرمال زد و نوشت جفت لو لایینگ هست .الان من متوجه نشدم که خونریزیم از جفته یا این چیزی که شما میگی؟؟بعدش از کجا بفهمم دهانه رحم بسته است ؟؟؟تو سونو در این مورد چیزی ننوشته .کمکم کنین تو رو خدا دارم دق میکنم 🥺🥺🥺

الان هفته ۱۸هستم و نی نیم پسره علائم از اول سینه درد تکرر ادرار شدید کمر درد حالت تهوع شدید کلی ...

ای جانم😍خدا براتون حفظش کنه.برای ماهم دعا کن .یعنی از روز چند انتقال حالت تهوع داشتین؟من سینمم درد میکنه پاهم یخ میزنه.گشنمم زیاد میشه🤭ایشالاخیره

عزیزززم اصلا استرس نداشته باش.مامان من سر حاملگیش انقدر خونریزی کرد که فکر میکرد بچش نمیمونه.ولی مون ...

عزیزم خونریزیش معلوم نبود علتش ؟؟؟دعام کنین با دلهای پاکتون

عزیزم خونریزیش معلوم نبود علتش ؟؟؟دعام کنین با دلهای پاکتون

مامانم بارداری قبلیشو با یک لکه بینی بچه شو از دست داد.ولی دومی رو با کلی خونریزی موفق شد سالم بغل کنه بچه رو.والا مشکلشو نفهمیده بودن.چون این داستان واسه ۲۰سال قبله