2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044441 بازدید | 684389 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@ منتظر معجزه شما لک نداشتی؟  چندمین باره انتقال دادی؟  علائم داری؟

من سومین بارمه عزیزم.دفعه اول لک دیدم و منفی شدم.دفعه دوم لک ندیدم تا بعد ازمایشم ک مثبت شد لک دیدم.ولی بچه هام نموندن برام😞الانم که بار سومه لک ندیدم.علائم انچنانی ندارم.فقط اشتهام زیاد شده🙁توکلم به خداس

من خیلی خیلی زجر کشیدم.فقط خدا میدونه من ۳تا بچه رو با زایمان زودرس طبیعی از دست دادم .داغون شدم از ...

عزیزم شما سر دوقلوها سرکلاژ نکردی؟اینکه میگی خیلی دیر متوجه شدین سه قلو هستن یعنی کی ؟یعنی تو سونو تشخیص ندادن؟اکثرا سه قلو یکی رو ریداکت میکنن .تو همین تاپیک یکی از بچه ها دو تا ریداکت کرده بود یکی براش موند که الان زایمان کرده

بچه ها من انتقال قبلیم دقیقا روزای ۸ و ۱۰ لکه های قهوه ای داشتم و خیلی خوشحال بودم ک مثبتم ولی من منفی شدم دور ازجون همتون هنوز این سوال ذهنم و درگیر کرده ک چرا لک دیدم و چرا منفی شدم اخه دوبار هم قبل این دفعه ک لکه دیدم انتقال داشتم ولی تو اون دوتا لکه ندیدم و بار سوم دیدم 

ب نظرتون احتمال داره ب خاطر اینکه بعد انتقال بهم سوند وصل کرده بودن بوده باشه البته بعد سوند ک اومدم خونه تا روزای ۵ اینا لکه های صورتی ازبدنم جای سوند داشتم و میفهمیدم و ب خاطر سوند هست ولی چندروزی قطع شد واین لک ها مطمن بودم ب ازرحمم هستش من مشکل دفع جنین دارم ب نظرتون جنین لانه گزینی کرده بود و بدنم پس زده بوده ؟

من خیلی خیلی زجر کشیدم.فقط خدا میدونه من ۳تا بچه رو با زایمان زودرس طبیعی از دست دادم .داغون شدم از ...

توکلت ب خدا باشه عزیزم..الهیییییی ک ایندفه مثبت میشیو بعد نه ماه صحیح و سالم بغلشون میگیری😍🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
انشالله اینبار مثبتی دفعه قبل که لک نداشتی و منفی شدی کلا چطوری بودی؟ هیچ علائمی نداشتی؟

هیچ علائمی خم نداشتم. 

الان از روز ششم سمت راست دلم میگیره و ول میکنه و  تپش زیاد داره. 

الهی که خدا صدای دلتو بشنوه🙏🏼ماها دلمون شکستس ج میده خدا به وقتش.شما مشکلتون چی بوده.جنینتون کیفیت ...

ان شاء الله همه به آرزومون برسیم. 

خدا به هممون این حس شیرین مادر شدن رو بده

عزیزم شما سر دوقلوها سرکلاژ نکردی؟اینکه میگی خیلی دیر متوجه شدین سه قلو هستن یعنی کی ؟یعنی تو سونو ت ...

سلام عزیزم.برای من دوتا جنین گذاشتن.یکیشون تقسیم شد و شدن ۳قلو.و دکترمم چون دوتا گذاشته بود فک نمیکرد ۳تا باشن و فقط تشخیص دو قلویی داد تا ماه ۴ که فهمیدیم ۳تا شدن😞هم خوشحال بودم هم میترسیدم.شده بودن جونم روحم.ولی حیف حیف.دکترا هم نتونستن کاری بکنن.و سرنوشت من این بود تلخ ترین تجربه زندگیم.من هم دیگه مردم بعد اون قضیه 

هیچ علائمی خم نداشتم.  الان از روز ششم سمت راست دلم میگیره و ول میکنه و  تپش زیاد داره.&n ...

چون شرایطت مثل قبل نیست امیدوار باش انشالله مثبتی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻