2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044364 بازدید | 684381 پست
انشالله عزیزم که این سری دامنت سبز میشه . آره چیکا جونم‌گفت که همسرم استفاده کرده . همکارش گفته بود ...

انشالله فدات شم ممنونم از دعات. باشه حتما فردا آزمایش ویتامین دی همسرم رو نگاه میکنم ببینم چنده هر روز نمیدم هفته ای یه دونه ۵۰۰۰۰هزار. انشالله به زودی یه گل پسر خدا بهت بده سوپرایز بشی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم . مورفولوژی و حرکت داغونه . نمیدونم چجوری دخترمو باردار شدم اون موقع . آمپول بدنسازی قبل ...

آره این داروهای بدنسازی خیلی بد هستن

میخوای تعیین جنسیت کنی درسته عزیزم ؟

قبلش حسابی خودتون رو تقویت کنید 

به نظرم شستشوی مرتب با آب سرد خیلی خوبه .پزشک ها خیلی روش تاکید دارن 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام دوستان کسایی که مرکز مام رفتن اولین جلسه که برای ویزیت رفتید و دکتر آزمایش اسپرم نوشت همون روز ...

باید نوبت بگیری ولی اگه از شهرستانی به دکتر بگو یه نامه میده بدون نوبت میرید آزمایش 

ای جان دل. خاله فداش. خدا حفظش کنه چشم و دلت روشن. مرسی قربونت برم واقعا ممنونم که به یادمون بودی ان ...

فدات خوش قلب😍😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
خدا رو شكر ، يدونه بود؟

آره يه دونه بود، مامانم ميگه دخترم هست😅 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
خداروشکر مبارکتون باشه

ممنون عزيزم، الهي كه ايندفعه خودت بياي و خوشحالمون كني🤲🏻🌷

عززززيزم خيلي خيلي مباركه انشالله خدا برات حفظش كنه😍😍😘😘

فدات عزيييييزم😍😍😍 خدا حافظ عزيزاي خودت هم باشه ان شالله😘😘

سلام بچه ها کسانی که با بی بی چک اول فهمیدین باردارید دقیقا چند روز بعد از انتقال بی بی چک زدید؟ م ...

سلام عزيزم، من شبي كه ميخواستم برم آزمايش زدم. وسوسه نشو خواهشا خيلي زوده😄