2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044446 بازدید | 684389 پست
براي سونوي قلب رفتين؟ 

آره عزيزم رفتم، خداروشكر همه چي خوب بود😍 مرسي كه به يادم بودي عزيزم🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به به منم الان یادم افتاد بسلامتی عزیزم

مرسي عزيز دلم، سلامت باشي😍 خيلي دعا كردم براتون، انشاالله اين لحظه قسمت همه منتظرا بشه🤲🏻🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
آستاره جان الان بارداری ؟ شرایط همسر منم همینه . من یه دختر ۶ ساله دارم . تازه فهمیدیم که اینجوریه

نه گلم باردار نیستم .خدا دخترت رو حفظ کنه عزیزم .شما مشکل مورفولوژی دارید یا تعداد ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
آره عزيزم رفتم، خداروشكر همه چي خوب بود😍 مرسي كه به يادم بودي عزيزم🌷

خدا رو شکر عزیزم .انشالله که قلب خوشگلش ۱۲۰ سال بتپه 😍 خواستم ازت بپرسم گفتم چون تعطیل بود حتما نرفتی 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ایشالله بارداربشی گلم چندمین بار انتقالت بود

قربونت عزیزم . بار اولم بود. قبلا هم ی بار آی یو آی منفی داشتم. با دو تا خارج رحمی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان کسایی که مرکز مام رفتن اولین جلسه که برای ویزیت رفتید و دکتر آزمایش اسپرم نوشت همون روز ...

نه عزیزم باید نوبت بگیری خیلی هم نوبتاش طولانی بود واسه ما شد دوهفته بعد

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
سلام دوستان کسایی که مرکز مام رفتن اولین جلسه که برای ویزیت رفتید و دکتر آزمایش اسپرم نوشت همون روز ...

اگه ازمایش از قبل دارین میتونی نشون بدی نباید ازش ۶ماه گذشته باشه

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
اگه ازمایش از قبل دارین میتونی نشون بدی نباید ازش ۶ماه گذشته باشه

آزمایش دارم اما آزمایش dfi نداریم که صد در صد دکتر می نویسه حالا چون راهمون دوره و از شهرستان میایم شاید   بدون نوبت قبول کنن

سلام عزیزم  من روز ۲۰ انتقال جنین  هستم امروز  لکه دیدم آخه موعد  پریودمم هست چی ...

سلام عزیزم مبارکتون باشه 😍 😍 😍 😍 

اگر تکرار شد زنگ بزن مرکزتون دوز پروژسترون و داروهای ضد انعقاد رو تنظیم مجدد کنن

لیست دارهاتون رو میگی عزیزم؟ 

زینبی جون سلام من دکترم بهم ال دی داده که این سیکل بخورم برای تنظیم شدن روز انتقالم با دکترم چون دکت ...

سلام عزیزم، ببین گلم تا وقتی زیر نظر دکتر کاری رو انجام میدی اصلا نترس، شک هم نکن 😉 😉 😉 

خدا رو شکر عزیزم .انشالله که قلب خوشگلش ۱۲۰ سال بتپه 😍 خواستم ازت بپرسم گفتم چون تعطیل بود حتما نرف ...

عزيزمي مرسي مهربووون😍😍 مطب باز بود خداروشكر

انشاالله به زودي خبراي خوب بهم ميدي، آمين🤲🏻🌷