2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044061 بازدید | 684355 پست
خدا رو شكر و انشالله فردا قلب ني ني تو مي بيني  اسپرين و هپارين داريد شما ؟ اسپرين خودش لك بين ...

انشاالله😍 آره آسپرين و آنوكسا دارم، فردا ببينم آمپولا رو برام كم ميكنه يا نه

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
خدا نمیخواد دلیلی محکم تر از این؟ آره مشکل ایمنی و انعقادی هم دارم سرم آی وی آی جی هم زدم نشد دیگه

خواهراین انتقال دومرحله ای هست اون احتمال گرفتن جنینش بیشترنیست؟ثمین جان سختی پانکچره انتقال که راحته,خداروهزاربارشکربازجنین داری،بالاخره میگیره،چون جنینت بلاسته رحمتم خوبه شرایطش حااتاینبارراهای دیگم انجام بده پی ارپی کن هرراهی که شانسوبالاببره،یکم بخودت استراحت بده دوباره انتقال بده،من همش میگم خداتوروسورپرایزمیکنه طبیعی باردارمیشی،توهرچقدبگی نمیشه من خیلیارواینجوری دیدم شددوروبرم،که خودشون دیگه ناامیدبودن طبیعی شد،منوکه ظهیریگف رحم اجاره ای بگیر،خداروشکررحمت خوبه،توروخداناامیدنشوخواهر

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزيزم من قبل از پانكچر ميخوردم يك هفته به انتقال قطع كردم روز انتقال شروع كردم

روزی ۵ میل؟

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
عزیزم ازمایش ایمنی انعقادی دادی

بله انجام دادم،هم تورشت هم تهران انجام دادم،دوتاسرم ای وی ای جی دکتررزاقی برام تجویزکردن،باانوکساپارین چون غلظت خون داشتم،دوسال پیش انجام دادم والامتوجه هم نمیشم کدوم سی دی مارکراچن باشه مشکل ایمنیه,ولی ثمین جان میگه کم نوشته برات دکتردوتاسر باوزن۷۰هر۲۰کیلویه سرمه،خلاصه اخرین انتقال ک سرم گرفتم بتام ۱۷شد۵بارقبل صفرویک میشد پردنیزولونم گرفتم

سپیده خوبی؟من با طرازی انتقال دادم و باز منفی شدم

مرسی عزیزم 

متاسفم نمیدونم واقعا چی بگم وقتی همه چی خوبه و نمیشه ادم میمونه بار اخرم به من گفت همه کاری کردم برات نمیدونم دیگه انقد انتقال بده تا مثبت بشی 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
ثمين جون انتقال دادي؟ روز چندمي؟ انشاالله مثبتي عزيز دلم از جلو فكراي منفي نكن توروخدا

روز ۱۲ جنین بلاست بودم منفی شدم خواهر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
صد در صد خيلي بهتره از عارفي ، قدرت تشخيص موارد خاصش فوق العادس و بسيار اپديت و به روزه ، انتقالش هم ...

مرسی عزیزم بعد سروم هم میده یا اعتقادی نداره اطلاع دارین؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
قطعا منفیه شک ندارم برا من اما و اگر وجود نداره .من با اینکه از عارفی خوشم نمیومد میخواستم ی ویزیت پ ...

ثمین جان یه سوال داشتم 

شما چندتا سرم زدین و چند کیلو هستین؟و اینکه چند روز قبل از انتقال زدین؟

من 58 کیلو هستم یه دکتر رفتم 6 تا سرم نوشت یه دکتر رفتم 3 تا نوشت الان واقعا موندم چندتا بزنم؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
خواهراین انتقال دومرحله ای هست اون احتمال گرفتن جنینش بیشترنیست؟ثمین جان سختی پانکچره انتقال که راحت ...

اخه متاسفانه این دکترای بیخود حرف گوش نمیدن که.به طرازی گفتم دو مرحله ای بذار گفت اصلا. این ۱۴روز برام مصیبته

مرسی عزیزم  متاسفم نمیدونم واقعا چی بگم وقتی همه چی خوبه و نمیشه ادم میمونه بار اخرم به من گفت ...

به منم دقیقا همینو میگن ولی مگه آدم چقدر صبر داره 

یادته گفتم طرازی بار اول اکثرا منفی میده بیا درمورد خودمم صدق کرد.خیلی بیعار شدم سپیده

حتی اشکمم نمیاد دیگه

ثمین جان یه سوال داشتم  شما چندتا سرم زدین و چند کیلو هستین؟و اینکه چند روز قبل از انتقال زدین ...

خواهر من ۱۰۵ کیلو هستم و ۵تا سرم زدم 

هر ۲۰کیلو ی سروم لازمه.

من ۲۲ اردیبهشت سروم زدم ۳خرداد انتقالم بود

ثمین جان یه سوال داشتم  شما چندتا سرم زدین و چند کیلو هستین؟و اینکه چند روز قبل از انتقال زدین ...

سه تادرسته،هر۲۰کیلویه سرمه مثل اینکه،حالاشایدباتوجه به چیزهای دیگه اون دکتر۶,تانوشته

2810