2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044053 بازدید | 684355 پست
اخه متاسفانه این دکترای بیخود حرف گوش نمیدن که.به طرازی گفتم دو مرحله ای بذار گفت اصلا. این ۱۴روز بر ...

اهااا،خب اشکال نداره یه دکترخوب که دومرحله ای روقبول داره سری بعدباهاش انتقال بده،اینجامن دیدم کساییکه دومرحله ای مثبت شدن،کاش بیان بگن اسم دکترشون واینکه باردارشدن،۱۴روزانتطارش فقط سخته دیگه خواهر،گرفتاری پانکچرواینارودیگه نداره ک

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهر من ۱۰۵ کیلو هستم و ۵تا سرم زدم  هر ۲۰کیلو ی سروم لازمه. من ۲۲ اردیبهشت سروم زدم ۳خرداد ...

من سه روزقبل انتقال زدم خواهر،چراهرکی یچی تجویزمیکنه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
مرسی عزیزم . ببخشید کجا عمل کرده بودن کل بدنشون درگیر شده بود ؟ 

آره کل بدن درگیر شده بود همون ابن سینا عمل کرده بودن. پیش شادجو. ولی یه دوتا خانوم هم اومده بودن که مال مطب بودن میگفتن میخوایم بیمارستان خصوصی عمل کنیم.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
به منم دقیقا همینو میگن ولی مگه آدم چقدر صبر داره  یادته گفتم طرازی بار اول اکثرا منفی میده بی ...

با سونو انتقال نمیده بده بابا این جنین امادس یه جا باید بزاره بتونه راحت بچسبه و جاش خوب باشه

منکه ۳بار باهاش منفی شدم میخوام برم مام یخورده بی حوصله ام بعدش میرم 

واقعا ادم نمیدونه چی بگه 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
اخه متاسفانه این دکترای بیخود حرف گوش نمیدن که.به طرازی گفتم دو مرحله ای بذار گفت اصلا. این ۱۴روز بر ...

منم گفتم دومرحله ای گفت اصلا 

ولی زن دوست داوود بعد ۶بار منفی شدن با دومرحله ای مثبت شد 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

ثمین جون ببخش دخالت میکنم اول اینکه خیلی متاسفم واقعا نمیتونگ حرفی بزنم که آرومت کنه. ولی به نظرم از ابن سینا دل بکن برو جای دیگه همین انصاری پور که سیلویا جون میگه برو چون جنینات ابن سینا هستن عارفی هم اصلا نرو چون من خوب نشنیدم ازش انشالله که با انصاری مثبت میشی. دو مرحله ای خیلی خوبه شادان جان بعد چند بار با دو مرحله ای مامان شد

راستی چند بار پانکچر شدی. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خواهر من ۱۰۵ کیلو هستم و ۵تا سرم زدم  هر ۲۰کیلو ی سروم لازمه. من ۲۲ اردیبهشت سروم زدم ۳خرداد ...

چرا اینقدر فاصله 

دکترتون گفتن اینقدر فاصله باشه بین سرم و انتقال؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
من سه روزقبل انتقال زدم خواهر،چراهرکی یچی تجویزمیکنه

عزیزم شما چند کیلو بودین و چندتا زدین ؟؟

الان چندم انتقالتون هست ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
دركل هزينش چقدرشدبرات؟!

من سه بار پشت هم پانكچر كردم و سه تا هزينه ي پانكچر دادم پارسال ٤ تومن بود هزينه ي پانكچر و من چون گونال ميزدم هر دفعه ٣ تومن هم پول دارو هام ميشد حدودا جمعا با هيستروسكپي كه كردم پارسال ٣٠ تومن شد 

سلام دوستان خوبین؟ من تو سیکل انتقالم و دکترم گفته 19 سیکلت ضخامتتو چک می کنم اگه خوب باشه 24 سیکل برات انتقال میدم،یه سوال دارم،ممکنه کسی حین استفاده از قرص استرادیول برای افزایش ضخامت رحم پریود شه؟ آخه من پلی کیستیکم، پریودم نامنظمه، قبلا بدون ال دی زود به زود پریود می شدم و فقط با ال دی منظمم، اوایل روزی 3 استرادیول می خوردم چون ضخامتم پایین بود دکتر از 14 سیکلم قرصو 4 تا کرد، موقعی که 3 تا می خوردم خیلی ترشحات سفید رنگ داشتم، الان که سه روزه 4 تا قرص می خورم ترشحات سفید رنگ دیگه ندارم، نگرانم  میگم نکنه پریود شم و سیکلم کنسل شه، تو رو خدا هرکی می دونه جواب بده    @زینبی_بابا    

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
روز ۱۲ جنین بلاست بودم منفی شدم خواهر

عزييييز دلم، انشاالله خدا سوپرايزت كنه و طبيعي باردار بشي و خلاص بشي از اين آمپولا و استرس ها

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

سلام ممنونم از تاپیک به این خوبی ❤️ 

من ۲۸ سالمه ۲۶ ام اردیبهشت انتقال ۲ تا جنین بلاست با کیفیت گرید a انتقال دادم کلینیک مام با دکتر نصر اما ۱۳ روز بعد آزمایش دادم منفی بود و با شکست مواجه شد انتقالم ، من مشکلم آندومتریوزمه دو طرفه هست و هردو لوله ام بسته اس ، هرکاری که به ذهنم میرسید رو کردم اما انتقالم منفی شد خیلی استرس دارم همش میترسم که بازم منفی شه کلا ۵ تا جنین داشتم که ۲ تاش رفت الان ۳ تا کلا جنین دارم ، به نظرتون اینسری اگه هر ۳ تارو بذارم شانس بالاتریه یا ۲ تا ؟ کسی بوده آندومتریوز باشه و انتقال مثبت داشته باشه ؟ واقعا ممنونتون میشم جواب منو بدین انقدر که گریه کردم دیگه هیچ جوونی برام نمونده واقعا دیگه خسته شدم 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
2810