2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044219 بازدید | 684364 پست
عزیزم حتما میگم با دکتر اصف جاه ویزیت شه .  دیگه کدوم دکتر خوبه ؟

ببین عزیزم دکتر البرزی شیراز هم خیلی معروفه .ابن سینا هم یه کلینیک داره مخصوص آندومتریوزیا. ولی به نظر من یا پیش آصف جاه یا البرزی شیراز بره.دوتاشونم هزینه هاشون بالاست اما حرف ندارن.

چون ذخيره تخمدانم پايين يائسگي زودرس دارم فقط باداروپريودميشم گفتن تخمكي هم كه داري بدردنميخوره☹️شما ...

من پيش سهيلا انصاري پور رفتم در ابن سينا هست ولي من مطبش رفتم و خدا رو شكر با اولين انتقالش باردار شدم 

پانكچر شانگهاي كردم يعني در يك سيكل پريودي ٢ بار پانكچر كردم كه ٨ جنين برام تشكيل شد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سمرجون بلاست بودن؟ توکل بخدا بی بی چک خطا داره چند تا دیگه جنین داری خواهر؟ 

بله بلاست بودن نه خواهر خطای بیبی چک زمانیه که هاله محو داشته باشه نه مثل برف سفید باشه.۱۴ تا

ولی چه فایده اونا هم مثل این و اون ۱۸بار انتقال.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من پيش سهيلا انصاري پور رفتم در ابن سينا هست ولي من مطبش رفتم و خدا رو شكر با اولين انتقالش باردار ش ...

سيلويا جون خوبي؟ لك نداري ديگه؟

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
وای بچه هاجووون😧 امروز 10 انتقالمه.. رفتم دستشویی همراه با اضافات شیاف رو دستمالم لک قهوه ای دیدم. ...

عزیزم استرس نداشته باش منم مثل شما روز ۱۰ لک دیدم.یه شیاف اضافه کن اگه آمپول انوکسا یا آ اس آ داری قطع کن

عزیزم بار ۱۸ انتقالته  چرا پس این همه منفی شدی مشکلت چیه ازمایش ایمنی انعقا ی دادی

خدا نمیخواد دلیلی محکم تر از این؟

آره مشکل ایمنی و انعقادی هم دارم سرم آی وی آی جی هم زدم نشد دیگه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خدایا خودت یه فرجی بکن 

از خدا بعیده .دیگه بریدم بعد اینهمه تلاش 

سيلويا جون خوبي؟ لك نداري ديگه؟

سه بار تا حالا لك ديدم كه بعد چند ساعت قطع شده ولي يدفعه اش يكم بيشتر طول كشيد كه رفتم سونو كردم گفت مشكلي نيست تو هفته ٦و ٧ لك بيني شايع هست 

شما كه نداشتي  شكر خدا ؟ 

خدا نمیخواد دلیلی محکم تر از این؟ آره مشکل ایمنی و انعقادی هم دارم سرم آی وی آی جی هم زدم نشد دیگه

اگه خداي نكرده ازمايشتون منفي شد ، بهتون توصيه ميكنم حالا كه جنين هاتون ابن سينا هست اينبار با سهيلا انصاري پور انتقال بديد ، كساني را ميشناسم ٦ بار و ٧ بار منفي شده بودن با اولين انتقال ايشون مثبت شدن 

سلام چیکا جون از روز چند انتقالت پردنیزولون رو شروع کردی؟ قبل انتقالتم میخوردی؟

سپیده خوبی؟من با طرازی انتقال دادم و باز منفی شدم

اگه خداي نكرده ازمايشتون منفي شد ، بهتون توصيه ميكنم حالا كه جنين هاتون ابن سينا هست اينبار با سهيلا ...

قطعا منفیه شک ندارم برا من اما و اگر وجود نداره .من با اینکه از عارفی خوشم نمیومد میخواستم ی ویزیت پیشش برم به نظرت انصاری پور بهتره یعنی؟

سه بار تا حالا لك ديدم كه بعد چند ساعت قطع شده ولي يدفعه اش يكم بيشتر طول كشيد كه رفتم سونو كردم گفت ...

خداروشكر كه چيزي نبوده، خيلي تو فكرت بودم. نه عزيزم خداروشكر نداشتم فردا ميرم سونو توكل به خدا

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
قطعا منفیه شک ندارم برا من اما و اگر وجود نداره .من با اینکه از عارفی خوشم نمیومد میخواستم ی ویزیت پ ...

ثمين جون انتقال دادي؟ روز چندمي؟ انشاالله مثبتي عزيز دلم از جلو فكراي منفي نكن توروخدا

قطعا منفیه شک ندارم برا من اما و اگر وجود نداره .من با اینکه از عارفی خوشم نمیومد میخواستم ی ویزیت پ ...

صد در صد خيلي بهتره از عارفي ، قدرت تشخيص موارد خاصش فوق العادس و بسيار اپديت و به روزه ، انتقالش هم تو ابن سينا معروفه

خداروشكر كه چيزي نبوده، خيلي تو فكرت بودم. نه عزيزم خداروشكر نداشتم فردا ميرم سونو توكل به خدا

خدا رو شكر ، انشالله فردا قلب ني ني تو مي بيني 

اسپرين و هپارين داريد شما ؟ اسپرين خودش لك بيني مياره من قطعش كردم