2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044348 بازدید | 684381 پست
خدا نکنه... قربون دل مهربونت... خدا از دهنت بشنوه خواهر... به دل شکستمون نگاه کنه خداوند.. دامن هممو ...

عزیزم برات آیت الکرسی خوندم ان شاالله حتما لک لانه گزینی بوده نگران نباش ان شاالله چند روز دیگه بیای خبرمثبت شدن بهمون بدی

نازنین جون بگو چه جوری از زرنانی وقت بگیرم؟ حتما این بار میرم چکاپ

دکتر زرنانی دوشنبه صبحا گاندیه پنجشنبه صبحا نیکان

ولی گاندی وقت نزدیکتر میده زنگ بزن بخش آی وی اف بیمارستان گاندی برای دو هفته دیگه دوشنبه صبح وقت میده

ولی  قبلش با آزمایش مثبتت خوشحالمون میکنی اصلا ویزیت نمیری الان انرژی منفی نده فکر بدم نکن گلم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😅😅😅😅زدم دیگهههه..مرض داشتم🙁😆💁🙆

😂😂😂 از دست تو

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سارا جون خواهرم اندومتریوز مثانه داره ،البته یکبار جدارشکمی رو عمل کرده اون قسمت برنگشته ولی الان‌ م ...

سلام عزیزم.ببین بگو حتما یه ویزیت پیش آصف جاه بده.در حال حاضر بهترین دکتر آندومتریوز تو ایران ایشون هستن.این عمل خیلی نیاز به تبحر پزشک داره.یه نوبت بگیره بده پیشش.البته فعلا فک کنم مطبش تعطیله .اما برای گرفتن نوبت اسمش رو تو نت سرچ کنین شماره مطبش هست

مطبش هم سعادت آباد پایین تر از میدان کاج خیابون قره تپه ای هست 

بهش ميگفتي باش و كوفت😏😏😏ايناهم براي ادم قوز بالا قوز ميشن. من رفتم امپول روگام و پرولوتون بزنم فك ...

وواااایییی چقدر پولکی😬 تو این شرایط

دیگه اون زمانا گذشت که پرستارا دلسوز بودن البته جمع نمیبندم ولی اکثرا نسبت به مریض بی تفاوتن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
😢😢😢 هیچ کس نمیفهمه، من که حس میکنم همسرم هم درکی نداره از سختی این کار، همش از روزی میترسم به خاط ...

وای نغمه جون این دقیقا فکر منم هست خیلی نگرانه آینده ی زندگیمم

واقعا بدون بچه خوش نمیگذره و خلاء عجیبیه. روی رفتار زن و شوهر با همدیگه هم خیلی تاثیر میزاره.

من که شب و روزم گریه ست و همسرمم اینجور مواقع بیشتر فاصله میگیره.

امیدوارم اینقدر خوش شانس باشیم که از این شرایط زودتر عبور کنیم.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم برات آیت الکرسی خوندم ان شاالله حتما لک لانه گزینی بوده نگران نباش ان شاالله چند روز دیگه بیای ...

فدات دوست خوبم. الهی که تو هم هرچی زودتر به خواسته دلت برسی به حق ایه های قران💙

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
وای نغمه جون این دقیقا فکر منم هست خیلی نگرانه آینده ی زندگیمم واقعا بدون بچه خوش نمیگذره و خلاء عج ...

منم همینطورم، همش در حال گریه کردنم، عصبی میشم زود، همش هم اونو مقصر میدونم که بچه نمیخواست تا الان و نگذاشت بچه دار بشیم ، الانم که راضی شد مشکلات داریم😢😢😢

وای نغمه جون این دقیقا فکر منم هست خیلی نگرانه آینده ی زندگیمم واقعا بدون بچه خوش نمیگذره و خلاء عج ...

عزیزم خدا بهت بچه میده خوبشم میده اما اینجوری فکر نکن بچه دار شدن یا نشدن دست تو نیست ودست هیچ کدوم ما نیست پس به اینا فکر نکن زندگیت ان شاالله هرروز بهتر از قبل بشه وشوهرت بهت مهربون تر وان شاالله بهت بچه شم همین زودیا میده یک دوستی تعریف میکرد هشت سال نازایی داشته و اخر جاریش زیرگوش شوهرش میخونه این حامله نمیشه وشوهرم زنه از خونه میندازه بیرون ومیره خونه باباش ولی دو هفته بعد میفهمه که حامله است وشوهرشم شرمنده میاد دنبالش از رحمت خدا ناامید نشو گلم چیزی که الان تو میگی ترس من تجربه اش کردم اگر خدا بهم نگاه کنه وانتقال ام مثبت بشه میام میگم چیا کشیدم تو زندگیم و فقط به عنوان یک زن بهت بگم رو خودت کار کن  به خودت برس موقعیت اجتماعیت ببر بالا به زیباییت ورزش کن باشگاه برو ما اونقدر درد داریم گاهی یادمون میره در مرحله اول انسانیم بعد زن هستیم  وباید از زندگی مون لذت ببریم 

سلام عزیزم.ببین بگو حتما یه ویزیت پیش آصف جاه بده.در حال حاضر بهترین دکتر آندومتریوز تو ایران ایشون ...

سلام‌ممنونم از شما. آره امروز خیلی پرس و جو کردیم‌همه ایشون رو معرفی کردن . خواهرم سزارین انجام داد با دکتر خیلی معروف و توی بیمارستان خصوصی ‌ولی متاسفانه مشکل آندومتریوز پیدا کرد. حتما زنگ میزنم‌

خدای من خدای معجزه هاست . 
حرف منو گوش کن اینبار برو شریعتی با دکتر حسینی‌ ویزیت شو خیلی مهربونه مطمعن بااش یه کاری واست م ...

ذخيره تخمدانم پايينه واينكه من يائسگي زودرس گرفتم الان٢سال ميشه كه فقط باداروپريود ميشم ماه پيش آي يؤ آي كردم ناموفق بود عزيزم بيمارستان شريعتي منو جواب كرد

يك وقت هايى فقط بايدگفت"فداىِ سَــرم"
نمیدونم آصف جاه کجاست نه ابن سینا نیست. ولی یکی دوتا از بچه ها توی همین تاپیک باهاش عمل کردن. انشالل ...

مرسی عزیزم . ببخشید کجا عمل کرده بودن کل بدنشون درگیر شده بود ؟ 

خدای من خدای معجزه هاست .