2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044218 بازدید | 684364 پست
آره واقعا یعنی هیشکککییییا حتی نزدیکترینمون چه برسه بقیه دیروز رفتم امپولمو بزنم پرستار بهم گفت چ ...

بهش ميگفتي باش و كوفت😏😏😏ايناهم براي ادم قوز بالا قوز ميشن. من رفتم امپول روگام و پرولوتون بزنم فكر كن خونريزي داشتم افتضاح داشتم ميخوابيدم كه بزنه گفت بذار اولش بگما اينارو دونه اي ١٥ ميگيرم بزنم بعد كولي بازي در نياري كه چه خبره و فلان😐😐😐😐😐😐

خداياشكرت....❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند روز بعد از هیسترو پریود شدی عزیزم؟ آمپول دکاپیپتیل هم زدی؟

من سر تایم هرماهم پریود شدم. ۴ روز بعد هیسترو

آره روز قبل زدم نصفشو. منتها یه برند دیگه بود.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
من دوباره براش خریدم. نگران نباش ماها که میخوایم میکرو کنیم از توی نمونه اسپرم خیلی راحت میتونن پیدا ...

الهی امین،اخه من کنسرتخمدان داشتم بایداهدایی بگیرم،۶بارم انتقال جنین ناموفق داشتم،که دکتررزاقی گقتن چون تخمکهای مختلف امتحان شده حتماهمسرت مشکل داره ک جنین ضعیفه نمیگیره،الان دوسال هست دیگه جنین نداشتم انتقال بدم دوتادکترشوهرم رفت هیچی تاثیری نداش،الان یه دکتردیگه رفت ک گف داروهای الکارنتین وسلنیوم وایی براش کارسازنیس،فرتل ایدویه چیزدیگه تجویزکرد،گف تاثییرشدوماه بعدداروهم هست ،امیدوارم تاثیرخوب داشته باشه که بتونم پروسه روشروع کنیم،ممنون خواهرجان ازتوضیحاتت😘😘

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
آره واقعا یعنی هیشکککییییا حتی نزدیکترینمون چه برسه بقیه دیروز رفتم امپولمو بزنم پرستار بهم گفت چ ...

😢😢😢 هیچ کس نمیفهمه، من که حس میکنم همسرم هم درکی نداره از سختی این کار، همش از روزی میترسم به خاطر نداشتن بچه زندگیم خراب بشه😢😢

😢😢😢 هیچ کس نمیفهمه، من که حس میکنم همسرم هم درکی نداره از سختی این کار، همش از روزی میترسم به خاط ...

خدا نکنه قربونت 

خدا به حق حضرت علی اصغر بهت بچه میده انقدم زیاد بده وقت هیچ کاری نداشته باشی😍😍😍😍😍

۲۳ سیکلم. اولش خون و خون آبه هست تا چند روز. مال منم چند روز بود تا پریود شدم. نمی دونم بعدش لکه بین ...

کی قراره انتقال بدی هزینتون چقدر شد

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
اي جانم عزيزدلم بيحالي كه طبيعيه من هنوزم يكم فعاليت داشته باشم داغون ميشم اصلا بدنم طاقت نداره سعي ...

مرسی عزیزم.

شما مثل من نبودی؟حالت تهوع داشتی؟از چه هفته ای شروع شد؟

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
الهی امین،اخه من کنسرتخمدان داشتم بایداهدایی بگیرم،۶بارم انتقال جنین ناموفق داشتم،که دکتررزاقی گقتن ...

متاسفم عزیزم انشالله که این داروها تاثیر داشته باشه براشون و به زودی به نتیجه برسی. الهی آمین 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤