2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044216 بازدید | 684364 پست
خدا نکنه... قربون دل مهربونت... خدا از دهنت بشنوه خواهر... به دل شکستمون نگاه کنه خداوند.. دامن هممو ...

الهی آمین. انشالله که خدا به دلت آرامش بده و مامان شده باشی. ❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سارا جونم..دیشب خ شدید درد پریودی داشتم..امروز زدم ک منفی شدد..دیگه نمیزنم تا روز قبل از آزمایش..مرس ...

فدات شم انشالله. درد پریود که اصلا ربطی نداره به منفی شدن به خدا. دیگه خودت یه بار تجربشو داشتی انشالله مثبتی این بارم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
لک لانه گزینیه تا وقتی پروژسترون میزنی پریودی و....منتفی  ایشاالله مثبتی ❤️

یعنی میشه...خدا از دهنت بشنوه... الهی واسه هممون... بچسبه... الهی تا نه ماه محکم بچسبن بهمون.. ممنون از امیدواریت💙

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
وای بچه هاجووون😧 امروز 10 انتقالمه.. رفتم دستشویی همراه با اضافات شیاف رو دستمالم لک قهوه ای دیدم. ...

خودتو کنترل کن عزیزدلم. برو آب بخور و خودتو با فیلمی کتابی مشغول کن. 

با خوندن پیامت حالتو قشنگ حس کردم

به خودت بگو بی خیال

آخه کاری از دستمون برنمیاد واقعا

هممون هم دردیم

انشالله ک پریود نشدی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم چندم سیکلت هیسترو شدی؟ چند روز لکه بینی داشتی؟ 

۲۳ سیکلم. اولش خون و خون آبه هست تا چند روز. مال منم چند روز بود تا پریود شدم. نمی دونم بعدش لکه بینی ادامه داره یا نه، فعلا روز ۴ پریودم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
خودتو کنترل کن عزیزدلم. برو آب بخور و خودتو با فیلمی کتابی مشغول کن.  با خوندن پیامت حالتو قشن ...

ممنون خواهری که دلداریم میدی... ماهم فقط اینجارو داریم واسه درک یه درد مشترک...💙

چون از بیرون کسی حال مارو نمیتونه درک کنه... غیر از خودمون که مقصدو هدفمون یکیه... خدا خودش به دل شکسته و حساسمون یه گوشه چشمی بندازه💙

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
ممنون خواهری که دلداریم میدی... ماهم فقط اینجارو داریم واسه درک یه درد مشترک...💙 چون از بیرون کسی ...

آره واقعا یعنی هیشکککییییا

حتی نزدیکترینمون

چه برسه بقیه

دیروز رفتم امپولمو بزنم پرستار بهم گفت چند روز دیگه ازمایش داری

گفتم چهار پنج روز دیگه

با یه لحنه بدی بهم فقط گفت: بااااش

یعنی اوکی

😂😂😂اینقد بدم اومد یه لحظه شوکه شدم. خیلی بی احساس بود. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
چیکا جون من تازه رفتم تو هفته ششم از دیروز بعداز ظهر معده م یه جوری خیلی کم انگار حالت تهوع دارم و ب ...

اي جانم عزيزدلم بيحالي كه طبيعيه من هنوزم يكم فعاليت داشته باشم داغون ميشم اصلا بدنم طاقت نداره سعي كن شبا معدتو سنگين نكني و اينكه سرتو بالاتر از معدت قرار بده يعني دوتا بالشت بذار شيب دار بشه 

خداياشكرت....❤️