2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044423 بازدید | 684389 پست
عزیزم دانمارکی ان ولی درسته از ترکیه وارد میشن

فرزی جان  آخرین سونو که رفتی صخامتت اندومترت چقدر بود ؟؟

شنبه روز یازدهمم هست و نوبت دکتر دارم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم بيمارستان شريعتي رفتم بادكترآل ياسين حرف زدم گفت برو بيمارستان خصوصي تخمك اهدايي هم بگير؛بيمار ...

عزیزم برو مطب ال یاسین.اونجا تخمک اهدایی دارن.کلینیک امید.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
چجوری رحم رو گرم کنیم و سردی رحم رو درمان کنیم

ماساژ تخمدان با روغن سیاه دانه هرشب، غذاهای با طبع سرد هم با مصلح هاتش بخور، ماست می خوری حتما پونه بزن، پنیر با گردو یا زیره، بادکش رحم هم میگن خوبه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
چجوری رحم رو گرم کنیم و سردی رحم رو درمان کنیم

عزیزم از روزی که پاک میشین .هرشب  موقع خواب رحم وتخمدان ها رو با روغن سیاه دونه یا .روغن زنجبیل ماساژ بدین تادستتون وپوست شکم گرم گرم بشه گرماش حس میکنید .حدود ۱۰ دق انجام بدید هرشب تا موعد بعدیت .موقع پری انجام ندین.بعد گرم شدن باروسری یاشال نازک دور شکم تاصبح ببندید محکم نه فقط اینکه گرم بمونه.از روزی که پری تموم میشه میتونید به مدت سه روز روزی یکبار رحم وتخمدان ها بادکش گرم انجام بدید.این کارها اگر انجام بدین رحم خیلی گرم وآماده بارداری میشه.فقط هرشب روغن وماساژیادتون نره.موقع ظرف شستن شکمتون خیس نشه. اگر خیس شد سوارانی گرم بشه  این کارها خیلی تاثیر داروها رحم گرم میشه هم برای آزادسازی فولیکول ها ورشدشون تاثیر داره  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
همه اينارو انجام دادم باورت ميشه؟ فشار كه امروز افتضاح فشار اوردم دلم داره ميتركه از ترس. ديگه خسته ...

چیکا جون اصلا زور نزن.نگهدار .برو چیزای ملین هم بخور تا خودش بیاد.راستی خاکشیر اصلا خوب نیست نخوری.بعد اینکه آیا زیر دلت هم درد گرفته یا نه؟

چیکا جون اصلا زور نزن.نگهدار .برو چیزای ملین هم بخور تا خودش بیاد.راستی خاکشیر اصلا خوب نیست نخوری.ب ...

حالا امروزو هرجور بود خلاص شدم شربت گرفتم اونو بخورم ببينم تاثير داره يانه. نه درد بخصوصي ندارم سرپا ميمونم خيلي كم درد دارم حالت تير كشيدن. خودت خوبي؟

خداياشكرت....❤️ 
حالا امروزو هرجور بود خلاص شدم شربت گرفتم اونو بخورم ببينم تاثير داره يانه. نه درد بخصوصي ندارم سرپا ...

خوب وقتی زور روی زیر دلت درد نگرفته پس چرا بیخودی به خودت استرس میدی.اصلا فکرشم نکن.سرکلاژ با یبوست باز نمیشه.اما سعی کن درمان کنی خودت رو.بیشتر از هرچیزی انجیر و کیوی اثر میزاره .اینارو هر روز بخور.شربت هم بخور

والا منم خوبم .فقط برای شنبه استرس دارم.میگم خدا کنه به خیر بگذره

خوب وقتی زور روی زیر دلت درد نگرفته پس چرا بیخودی به خودت استرس میدی.اصلا فکرشم نکن.سرکلاژ با یبوست ...

اي خدا من بايد يه كتاب بنويسم چيكا و داستانهايش😂عزيزم اصلا نترس هيچي متوجه نميشي. من امروز ازمايش غربالگري دومو دادم برام دعا كن هيچي نباشه و به خير بگذره امروز يكم سفتي سينه هام از بين رفته قشننننگ استرس گرفتم😂😂

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم از روزی که پاک میشین .هرشب  موقع خواب رحم وتخمدان ها رو با روغن سیاه دونه یا .روغن زنجبیل ...

گلم از چند وقت قبل از انتقال این کارها باید انجام بشه ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...