2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044497 بازدید | 684391 پست
نمیدونم...راضی ام ب رضای خدااا..هرچی خیرع پیش میاد..توکل ب خودش🙏 اصلااا ب علائم توجه نکن عزیزم..خی ...

ایشالا که خیره برامون.باهم نی نی دار میشیم از ته دلم براتون دعا میکنم.شماهم دعا کن واسم.دعا برای دیگران خیلی موثره.ایشالا بچه هامون بهمنی میشه😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله مهربونم. منو نپرس كه اوضاعم خراب بود 😂😂😂😂😂من روز پنجم بي بي زدم🤕🤕🤕🤕البته منفي شد🤪ر ...

جوون دلممممممممم..جیگررر فسقلهای خاله😍😍😘😘انشاالله صحیح و سالم بغلشون بگیری 🤗🤗😍😍

روز پنجم😆😆😂😂😂

من بزنم عایااا فردااا؟؟؟😅

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
شما به سلامتی نی نی هاتو بغل کنی ایشالا عزیییزم🥰ای جانم.شما جنینت بلاست بود

زنده باشي مهربونم اره عزيزدلم بلاست بودن. من منتظر خبراي خوب شماها هستم😍😍

خداياشكرت....❤️ 
ایشالا که خیره برامون.باهم نی نی دار میشیم از ته دلم براتون دعا میکنم.شماهم دعا کن واسم.دعا برای دیگ ...

فدای تو مهربووون 🤗🤗🤗

الهیییییی آمیییییین عزیزم 

انشالله حاجت دلمون با مصلحت خدا یکی باشه ❤❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
فدای تو مهربووون 🤗🤗🤗 الهیییییی آمیییییین عزیزم  انشالله حاجت دلمون با مصلحت خدا یکی باشه ❤ ...

قربونت برم خاله جونشون. ميگم به من اصلا توجه نكن من داغون بودم 😂😂عزيزم حداقل صبر كن روز ١٠ يا ١١ بزن اگر جنينات بلاستن انشالله كه محكم به دلت چسبيدن😍❤️

پستي كه برام گذاشتي ريپلاي نشد فداتشم😘

خداياشكرت....❤️ 
دكترمهرنوش اميري به منشيش زنگ زدم گفت١٥ميليون حتي اگه اهداكنندت روبياري از ي طرف ميگن بيمارستان هايي ...

عزیزم غصه نخور، خدا بزرگه، ببین رویان و ابن سینا سر بزن حتما، قیمت هاشون مناسب تره